Actualitate

Mai mulţi lugojeni cer închiderea unei benzinării amplasată lângă o şcoală cu 500 de elevi. Detalii în ediția tipărită Cetățeanul

Mai mulţi lugojeni cer închiderea unei benzinării amplasată lângă o şcoală cu 500 de elevi. Detalii în ediția tipărită Cetățeanul

Autoliv

Mai mulți vecini ai benzinăriei Petrom de pe strada V.V. Delamarina din Lugoj au sesizat ziarul nostru după mai multe plângeri făcute la autorități și chiar insistențe la managementul Petrom pentru a se închide stația de carburanți. La solicitarea ziarului Cetățeanul, ISU Timiș a transmis un document care arată că benzinăria nu are autorizație pentru incendiu. Interesant este că legislația actuală permite benzinăriei să funcționeze fără autorizație privind prevenirea și stingerea incendiilor. Materialul pe larg îl puteți citi în pagina 3 a ediției cu nr.46 a săptămânalului Cetățeanul care a apărut joi dimineața la chioșcuri.

O construcție de 140.000 de euro stă goală în mijlocul Lugojului, comandată de administraţia locală şi ridicată pe bani europeni. Este vorba despre imobilul în formă de cilindru şi acoperiş ca un con de pe malul Timişului, care adăposteşte infocentrul turistic al oraşului. Deşi finalizat, acesta nu este nici acum funcţional, la aproape patru luni de la finalizarea lucrărilor.Ce spune Francisc Boldea, primarul Lugojului despre această situație aflați dintr-un material semnat Gabriel Iosa.

“Avem de-a face cu o conducere efectiv mafiotă a oraşului”, afirmăClaudiu Buciu, candidat independent la Primăria Lugojului. El a susţinut, marţi după-masa, o conferinţă de presă în care a vorbit despre schimbul de terenuri dintre primarul Boldea şi omul de afaceri Florin Măran, despre lansarea candidaţilor PSD pentru Primărie şi consiliu local, dar şi despre viitorul infrastructurii rutiere lugojene. Detalii în pagina 7 a ediției tipărite.

Bătaie mare pentru posturile de poliţişti de la satele din zona Lugoj-Făget! Aproape 800 de timişeni s-au înscris în cursa pentru un loc de ajutor de şef de post la concursul organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, în care s-au pus la bătaie 45 de posturi din surse externe şi un post din repartizarea foştilor angajaţi ai Ministerului de Interne. Materialul pe larg în pagina 5.

O grădiniță din Lugoj funcționează fără autorizație. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș spun că nu pot face nimic în această situație și că părinții sunt cei care ar trebui să verifice actele instituției. Aflați despre ce grădiniță este vorba din materialul semnat de Iasmina Olariu în pagina 6 a ediției de astăzi Cetățeanul.

Alte titluri ale ediției: Casa fostului șef  PSD scoasă la licitație; Boldea, s-a lansat pentru încă un mandat: “În 2020 nu mai candidez!”; Satul în care localnicii îşi fac reclamaţii pe bandă rulantă; Personalități culturale lugojene – Expoziție temporară la Muzeul din Lugoj; Sumă record pentru CSM Lugoj din partea Consiliului Judeţean și Lugojul va fi reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Veronica Stanescu

    14 aprilie 2016 at 9:30

    Primarul este de vina normal )))). O campanie mizerabila , acest Claudiu Buciu este jenant din punctul meu de vedere, vorbeste mult si prost. A venit sa-si lanseze candidatura la primaria orasului cu o atitudina basista si fara experienta. Aduce acuze la toti de parca el este ala bun….. de dosarul tau domnule Buciu nu spui nimic ???

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: