Autoliv Lugoj

Actualitate

Mai mulţi lugojeni cer închiderea unei benzinării amplasată lângă o şcoală cu 500 de elevi. Detalii în ediția tipărită Cetățeanul

Mai mulţi lugojeni cer închiderea unei benzinării amplasată lângă o şcoală cu 500 de elevi. Detalii în ediția tipărită Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Mai mulți vecini ai benzinăriei Petrom de pe strada V.V. Delamarina din Lugoj au sesizat ziarul nostru după mai multe plângeri făcute la autorități și chiar insistențe la managementul Petrom pentru a se închide stația de carburanți. La solicitarea ziarului Cetățeanul, ISU Timiș a transmis un document care arată că benzinăria nu are autorizație pentru incendiu. Interesant este că legislația actuală permite benzinăriei să funcționeze fără autorizație privind prevenirea și stingerea incendiilor. Materialul pe larg îl puteți citi în pagina 3 a ediției cu nr.46 a săptămânalului Cetățeanul care a apărut joi dimineața la chioșcuri.

O construcție de 140.000 de euro stă goală în mijlocul Lugojului, comandată de administraţia locală şi ridicată pe bani europeni. Este vorba despre imobilul în formă de cilindru şi acoperiş ca un con de pe malul Timişului, care adăposteşte infocentrul turistic al oraşului. Deşi finalizat, acesta nu este nici acum funcţional, la aproape patru luni de la finalizarea lucrărilor.Ce spune Francisc Boldea, primarul Lugojului despre această situație aflați dintr-un material semnat Gabriel Iosa.

“Avem de-a face cu o conducere efectiv mafiotă a oraşului”, afirmăClaudiu Buciu, candidat independent la Primăria Lugojului. El a susţinut, marţi după-masa, o conferinţă de presă în care a vorbit despre schimbul de terenuri dintre primarul Boldea şi omul de afaceri Florin Măran, despre lansarea candidaţilor PSD pentru Primărie şi consiliu local, dar şi despre viitorul infrastructurii rutiere lugojene. Detalii în pagina 7 a ediției tipărite.

Bătaie mare pentru posturile de poliţişti de la satele din zona Lugoj-Făget! Aproape 800 de timişeni s-au înscris în cursa pentru un loc de ajutor de şef de post la concursul organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, în care s-au pus la bătaie 45 de posturi din surse externe şi un post din repartizarea foştilor angajaţi ai Ministerului de Interne. Materialul pe larg în pagina 5.

O grădiniță din Lugoj funcționează fără autorizație. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș spun că nu pot face nimic în această situație și că părinții sunt cei care ar trebui să verifice actele instituției. Aflați despre ce grădiniță este vorba din materialul semnat de Iasmina Olariu în pagina 6 a ediției de astăzi Cetățeanul.

Alte titluri ale ediției: Casa fostului șef  PSD scoasă la licitație; Boldea, s-a lansat pentru încă un mandat: “În 2020 nu mai candidez!”; Satul în care localnicii îşi fac reclamaţii pe bandă rulantă; Personalități culturale lugojene – Expoziție temporară la Muzeul din Lugoj; Sumă record pentru CSM Lugoj din partea Consiliului Judeţean și Lugojul va fi reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Veronica Stanescu

    14 aprilie 2016 at 9:30

    Primarul este de vina normal )))). O campanie mizerabila , acest Claudiu Buciu este jenant din punctul meu de vedere, vorbeste mult si prost. A venit sa-si lanseze candidatura la primaria orasului cu o atitudina basista si fara experienta. Aduce acuze la toti de parca el este ala bun….. de dosarul tau domnule Buciu nu spui nimic ???

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

VIDEO Cozi infernale la Kaufland-ul deschis recent: „Mai bine dau 50 de lei pe motorină și mă duc la Timișoara decât să stau aici două ore la coadă”

Daniel Dancea25 februarie 2017

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017

„Când ţi se înfige cuţitul în spate, ce să mai faci?” Managerul spitalului din Lugoj îşi pierde postul de la 1 martie

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Hipermarketul Kaufland duce lugojenii gratuit la cumpărături! Vezi programul microbuzului care face turul oraşului

Gabriel Iosa23 februarie 2017

[VIDEO] Cum sunt implicaţi poliţiştii în scandalul de la centrul de plasament din Lugoj

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Nicu Bădina, nemulțumit de cafeaua primită la Consiliul Județean: „Vă rog să oferiți și lapte”

Daniel Dancea22 februarie 2017

Rings 3, noua apariţie la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Un bărbat de lângă Lugoj a înapoiat 2.200 de euro poliţiei, găsiţi într-un portmoneu

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva, promis pentru deschidere în acest an

Daniel Dancea21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: