Mai mulți poliţişti care au intervenit în blocurile deratizate din Timișoara au ajuns la spital

0

 Mai mulți poliţişti care au intervenit în blocurile deratizate din Timișoara au ajuns la spital. Autoritățile spun că măsura este strict preventivă și analizele polițiștilor au fost bune.

După ce au apărut informații că mai mulți polițiști s-au simțit rău după ce au intervenit în blocurile deratizate din Timișoara, Poliţia Judeţeană Timiş a anunţat că polițiștii respectivi au mers la spital pentru control preventiv.

La rândul său, directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a declarat, pentru MEDIAFAX, că mai mulți polițiști au mers la spital pentru o verificare de rutină.

„S-a făcut un control amănunțit și o serie de analize de laborator care au fost în regulă. Deci a fost un control, având în vedere că au participat la acea acțiune în cursul zilei de luni, deci nu pentru că au avut probleme, ci pentru că am vrut să fim siguri că în urma controlului și a intrării în acest imobil nu au avut niciun fel de consecințe din punct de vedere medical. Nu au fost internați și nu știu să fi primit tratament”, a spus Marius Craina.

Totodată, directorul Spitalului Municipal Timișoara, Mihai Grecu, a declarat și el că polițiștii care au ajuns la spital sunt bine și nu au primit niciun fel de tratament.

Reacțiile vin după ce în presă au apărut informații potrivit cărora 9 polițiști au avut dureri de cap și stări generale de rău după ce au participat la intervențiile din blocurile deratizate.

Sursa: News24.ro.

Citește și