Marcheaza renuntarea la burlacie printr-o petrecere de neuitat

0

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om motiv pentru care trebuie sarbatorit asa cum se cuvine acest eveniment. Casatoria presupune renuntarea la burlacie si convietuirea alaturi de un partener. Nu doar casatoria trebuie sarbatorita ci si renuntarea la burlacie. Organizarea unei petreceri a burlacilor este modalitatea prin care renuntarea la burlacie poate fi sarbatorita. Aceasta se organizeaza de catre cavalerul de onoare respectand cerintele mirelui. Petrecerea burlacilor este realizata in cinstea mirelui asa ca modul de desfasurare a acestei petreceri va fi asa cum isi doreste mirele.

Continutul unei petreceri a burlacilor

Asa cum am afirmat deja, modul de desfasurare a acestei petreceri depinde de preferintele pe care le are mirele motiv pentru care nu exista un continut standard al unei astfel de petreceri. Cu toate acestea, exista unele detalii care sunt respectate de catre toti cei care planifica o astfel de petrecere. Acestea sunt:

  1. La aceasta petrecere participa doar barbati, acestia fiind prietenii cei mai buni ai mirelui dar si rude, acest lucru depinzand de dorinta mirelui.
  2. In timpul acestei petreceri sunt depanate intamplari care la un moment dat au avut un impact asupra celor care au trait respectivele intamplari.
  3. Locatia aleasa pentru desfasurarea acestei petreceri trebuie sa fie una speciala. Aceasta petrecere nu se realizeaza in fiecare zi motiv pentru care totul trebuie sa fie special in modul de organizare a petrecerii.
  4. Indiferent daca mirele este sau nu consumator de alcool, de la aceasta petrecere nu trebuie sa lipseasca bauturile alcoolice. Pentru a marca aceasta petrecere de regula se consuma bauturi alcoolice mai speciale, cum ar fi de exemplu cocktail-urile.
  5. Petrecerea burlacilor tine pana in zorii zilei.
  6. Chiar daca nu este o petrecere pentru ziua de nastere, se ofera cadouri mirelui pentru ca acesta sa isi aduca aminte de aceasta petrecere si dupa trecerea anilor. De regula, aceste cadouri sunt simbolice.

Tipuri de petrecere a burlacilor

Organizarea unei petreceri a burlacilor nu este usor de realizat pentru ca nu tot timpul ai idei creative care sa te ajute sa organizezi o petrecere de neuitat. Pentru a veni in sprijinul celor care au de organizat o petrecere a burlacilor, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai populare idei pentru organizarea unei petreceri a burlacilor.

Petrecere intr-un casino. Chiar daca nu esti pasionat de jocuri de noroc trebuie cel putin ca o data sa simti adrenalina provocata de jocurile de noroc. Petrecerea burlacilor este o foarte buna ocazie pentru a trai o astfel de experienta.

Petrecerea intr-o alta localitate sau chiar intr-o alta tara. O astfel de idee este buna in cazul in care doresti ca nimeni sa nu te cunoasca si ceea ce faci la petrecere sa ramana acolo.

Cei care sunt pe clasic pot opta pentru o petrecere ca pe vremuri desfasurata in propria casa. Avand in vedere ca societatea in care traim a avansat extrem de mult in ultima perioada cu siguranta nu ai mai tinut de mult timp o petrecere la tine acasa. Asa ca, de ce sa nu imbini utilul cu placutul si sa te distrezi in confortul casei tale?

In concluzie, petrecerea burlacilor este o petrecere care nu trebuie ratata pentru ca este ultima ocazie in care te poti distra asa cum vrei alaturi de cei mai buni prieteni ai tai. Si nu uita, de la aceasta petrecere nu trebuie sa lipseasca cocktailuri cu rom.

Sursa: News24.ro.

Citește și