Politică

Martinescu, întrebare pentru Boldea: “De ce fiecare lugojean va plăti 1000 lei pe an, pentru rate şi dobânzi?”

Martinescu, întrebare pentru Boldea: “De ce fiecare lugojean va plăti 1000 lei pe an, pentru rate şi dobânzi?”

Autoliv

Fostul primar Marius Martinescu, în prezent consilier judeţean a transmis presei un comunicat prin care pune în discuţie mai multe probleme din administraţia condusă de Francisc Boldea. Martinescu susţine că sunt mai multe întrebări la care actualul primar ar trebui să le răspundă lugojenilor în această campanie electorală.

“De ce, dacă din anul 2007 au existat toţi banii pentru înlocuirea reţelelor de apă şi modernizarea uzinelor, aceste lucrări nu sunt gata nici astăzi, în anul 2016? În cei opt ani nu s-a făcut decât 40% din lucrare. Câţi ani lugojenii vor fi nevoiţi să cumpere apă din magazine sau să care de la cele 38 de fântâni? De ce nu s-au finalizat lucrările pentru înlocuirea canalizării colmatate în proporţie de peste 50%? De ce nu s-a finalizat modernizarea staţiei de epurare a oraşului? Au existat bani pentru ambele lucrări; nu cred ca există un oraş european care să permită scurgerea apelor pline de dejecţii direct în râu, fie el şi Timişul nostru drag. Cel mai rapid s-au asfaltat străzile cu piatră cubică fără să fie înlocuite reţelele de apă şi canalizare, dar surpriză, primele care au cedat au fost exact acestea”, spune Marius Martinescu.

Consilierul judeţean susţine că Francisc Boldea a cheltuit foarte mulţi bani din “inconştienţă sau interes”, îndatorând oraşul.

“Lugojul are de restituit un credit de 10 milioane euro şi unul de 5 milioane de euro. Fiecare lugojean va plăti 1000 lei pe an pentru dobânzi şi rate. De ce era nevoie de aceste credite dacă banii necheltuiţi la finalul anului 2015 au fost 44 milioane lei, egal cu 10 milioane euro?”, mai spune Martinescu.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. sad

  30 martie 2016 at 9:00

  Ce om e si Martinescu asta a uitat ca el a facut creditul? Ce a facut el in 10 ani? Eu stiu ca nimica nici macar un podet poate pe la Faget ca la Lugoj nu

  • S. Tibi

   30 martie 2016 at 11:48

   Problema e ca adevar graieste Martinescu. E adevarat ca nu prea a facut nimic in oras, dar asta nu ia dreptul de semnala unele lucruri si hotii din Lugoj.

 2. Stefan

  30 martie 2016 at 13:38

  Lucrarile de modernizare a uzinelor de apa si a retelelor au inceput in perioada in care Martinescu era primar. Pe vremea respectiva se lucra din plin la aceste modernizari. A doua zi dupa ce Boldea a ajuns primar, in 2008, toate lucrarile s-au oprit brusc si asa au ramas in paragina aproximativ 4 ani. Nici pana in ziua de azi aceste retele de apa nu au fost schimbate, facandu-se doar inlocuiri din loc in loc. Lugojenii naivi au impresia ca exista o retea noua care asteapta sa inlocuiasca reteaua veche. Este la mintea cocosului. Pe cate strazi din oras ati vazut schimbandu-se canalizarea si reteaua de apa?
  Aceste lucrari au fost incepute si finantate de Martinescu, dar incompetenta lui Boldea ne costa scump. Poate ca de acolo nu picau ciubucuri, si atunci de ce sa faci daca nu pica ceva?

 3. Tomy

  31 martie 2016 at 9:08

  HOTUL striga HOTII !

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: