Matthew McConaughey a livrat personal 110.000 de măşti de protecţie

0

Actorul Matthew McConaughey a livrat personal un camion plin cu măşti de protecţie unor spitale din Texas care tratează pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, potrivit ediţiei online a cotidianului britanic The Independent.

Cunoscut pentru rolul din pelicula ”Mud” (2012), a livrat vineri, 22 mai, alături de soţia sa, modelul şi designerul Camila Alves McConaughey, 110.000 de măşti. ”Mulţumim @lincoln pentru că a donat 110.000 de măşti – eu şi @camilamcconaughey pornim la drum pentru a le distribui unor spitale rurale din Texas care au nevoie de ele”, a scris acesta.

Astfel, cuplul a făcut o altă donaţie masivă de măşti, in luna aprilie,  către lucrătorii sanitari. Soţii McConaughey au donat 80.000 de măşti prin intermediul iniţiativei caritabile BStrong, demarată de vedeta show-ului de televiziune Real Housewives of New York City, Bethenny Frankel.

McConaughey a apărut pe neaşteptate la un azil de bătrâni din Texas, la începutul anului, unde a fost gazda unei seri de bingo pentru bătrânii cazaţi în acest centru.

McConaughey se alătură listei lungi de celebrităţi care şi-au folosit resursele pentru a veni în sprijinul luptei anit-COVID-19.

Asadar, Eminem a donat porţii de spaghete angajaţilor din domeniul sanitar din Detroit. Rihanna a donat în beneficiul unor spitale din New York, iar Taylor Swift a oferit câte 3.000 de dolari fanilor care s-au plâns de probleme financiare.
Ariana Grande a transferat totodată sume cuprinse între 500 de dolari şi 1.000 de dolari unui număr de peste 20 de fani folosind aplicaţia de transfer de bani Venmo.

Sursa: News24.ro.

Citește și