MB – Melania Trump a înmânat cadouri de Crăciun la un eveniment la Londra

0

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost întâmpinată miercuri de zeci de elevi în nord-estul Londrei la un eveniment organizat de Armata Salvării în cadrul căruia a înmânat cadouri de Crăciun şi a ajutat la decorarea bradului, relatează Reuters.

Melania, care se află la Londra împreună cu preşedintele Donald Trump care participă la summitul NATO, le-a făcut complimente elevilor pentru căciulile lor de Crăciun şi i-a ajutat să confecţioneze coroniţe festive, în timp ce o fanfară a cântat colinde în fundal.

‘Ce căciuli frumoase aveţi, minunate’, le-a spus ea unor elevi.

Prima Doamnă, care a participat la eveniment împreună cu Suzanne Johnson, soţia ambasadorului Statelor Unite în Marea Britanie, le-a oferit copiilor cadouri după ce aceştia au cântat melodia ‘All I want for Christmas’.

Maria Rashid, o elevă care a făcut cunoştinţă cu Melania, a declarat pentru ziarul local Evening Standard că a întrebat-o pe Prima Doamnă dacă s-a rătăcit vreodată în Casa Albă. ‘A fost prietenoasă’, a spus ea. ‘Ştiam deja cine este, însă a fost foarte vorbăreaţă’, a mai spus Maria.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și