Actualitate

Medicul ginecolog Ioan Petrescu, care era de gardă la Spitalul Lugoj, a suferit un infarct chiar în spital

Medicul ginecolog Ioan Petrescu, care era de gardă la Spitalul Lugoj, a suferit un infarct chiar în spital

Autoliv

Lipsa de medici de la Secția de Ginecologie a Spitalului Municipal din Lugoj a determinat angajarea cu contract de prestări servicii a medicului pensionar Ioan Petrescu (69 de ani).

Contractul de prestări servicii dintre doctorul Petrescu și spitalul din Lugoj a fost încheiat pentru asigurarea gărzilor, Secția de Ginecologie funcționând cu doar doi medici angajați pe perioadă nedeterminată. Duminică seara, în timp ce era în gardă, medicul Ioan Petrescu a suferit un infarct. Din fericire, s-a intervenit rapid, iar doctorul a ajuns pe mâna cardiologilor de la Institutul de Cardiologie din Timișoara, starea lui fiind stabilă în momentul de față.

Șefa Secției Ginecologie de la Spitalul Municipal Lugoj, medicul Sofia Jurca, a declarat că în momentul de față secția este în reorganizare și cel mai probabil vor fi angajați doi medici ginecologi cu ajutorul cărora să se poată asigura gărzile.

„O să vină probabil doi colegi. O să ne vină colegi dispuși să facă gărzi și nu o să fie probleme”, a dat asigurări medicul Sofia Jurca.

O asistentă medicală a suferit un atac cerebral

Infarctul suferit de doctorul Petrescu în timpul gărzii de la Spitalul Municipal Lugoj vine la scurt timp după ce o asistentă de la Chirurgie a suferit un atac cerebral, tot în timpul serviciului. Asistenta, cunoscută ca hipertensivă, a suferit accidentul vascular cerebral pe fondul unei supărări provocate de faptul că era suprasolicitată, fiind singură pe secție. Asistenta Doina Hațeg a intrat în comă profundă, fiind internată o lungă perioadă de timp la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, cu șanse minime de supraviețuire. În urmă cu aproximativ două săptămâni, asistenta medicală a fost transferată la Lugoj, fără ca starea ei să se fi îmbunătățit.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: