Meghan a fost „întristată” de raportul de reclamație privind agresiunea

0

Ducesa de Sussex este „întristată” de un raport cu care s-a confruntat, cu o plângere de agresiune în timpul petrecut la Palatul Kensington, a spus purtătorul de cuvânt al acesteia.

Ziarul Times spune că Meghan ar fi condus din gospodărie doi asistenți personali și a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului. Purtătorul de cuvânt al lui Meghan a declarat că a fost „ultimul atac asupra personajului ei”.

Vine înainte ca interviul TV al lui Meghan și prințul Harry cu Oprah Winfrey să fie difuzat în Marea Britanie luni. Ducesa a locuit la Palatul Kensington aproape un an după căsătoria cu prințul Harry în mai 2018.

Potrivit poveștii din Times, plângerea a fost făcută în octombrie 2018. Palatul Buckingham, care este responsabil pentru angajarea personalului regal, nu a comentat raportul. Palatul Kensington a fost contactat pentru un comentariu.

Într-o declarație emisă de purtătorul de cuvânt al lui Meghan, se spunea:

„Ducesa este întristată de acest ultim atac asupra personajului său, mai ales ca cineva care a fost ținta agresiunii și se angajează profund să îi sprijine pe cei care au suferit dureri și traume.

„Este hotărâtă să-și continue munca, construind compasiune în întreaga lume și va continua să se străduiască să dea un exemplu pentru a face ceea ce este bine și pentru a face ceea ce este bine”.

Ducele și ducesa de Sussex și-au renunțat la rolurile de royals senior în martie 2020 și locuiesc acum în California. Luna trecută, Palatul Buckingham a anunțat că, cuplul nu se va întoarce ca membri ai familiei regale.

Interviul de două ore cu Meghan și prințul Harry va fi proiectat pe CBS în SUA în seara de duminică 7 martie și pe ITV în Marea Britanie la 21:00 GMT, luni 8 martie.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și