Meghan Markle admite că a fost „redusă la tăcere” de familia regală fără protecția promisă

0

Meghan Markle este pregătită să vorbească sincer despre modul în care a fost tratată când a devenit membru al familiei regale. Pe 7 martie, ducesa de Sussex s-a așezat alături de Oprah Winfrey pentru un interviu extrem de anticipat care detaliază aproape tot ce a trăit în culise în ultimii ani.

Mulți au speculat că Meghan s-a simțit liberă să-și spună propria poveste înainte ca ea și prințul Harry să-și părăsească pozițiile de regali superiori; se pare că nu a făcut-o.

– Erai tăcută sau făcută să taci? A întrebat-o Oprah pe Meghan.

Ea a răspuns: „Cel din urmă”.

Meghan i s-a spus că familia și prietenii ei trebuiau să răspundă la orice știre despre ea fără „niciun comentariu”, iar ea avea să facă același lucru. A crezut că această direcție este pentru protecția ei, dar și-a dat seama repede că nu ea era cea care o ajuta.

„Au fost dispuși să mintă pentru a proteja ceilalți membri ai familiei”, a explicat ea.

„Dar nu erau dispuși să spună adevărul pentru a mă proteja pe mine și pe soțul meu”.

Oprah a întrebat: „Ce fel de protecție ai vrut de simți că nu ai primit?” Meghan a spus că a văzut The Firm negând zvonurile despre alte regale, în timp ce continua să aprindă flăcările presei răutăcioase către ea.

Potrivit lui Meghan, ei au refuzat, de asemenea, să-i acorde lui Archie un titlu sau garanția însoțitoare înainte ca acesta să se nască. Meghan a aflat de această decizie prin Harry și alți membri ai familiei, realizând că această alegere ar fi ieșit din mâinile ei. Încă nu știe de ce palatul a schimbat convenția pentru a-l exclude pe Archie, dar suspectează că rasismul a jucat un rol.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și