Meghan Markle descrie modul în care rasismul familiei regale l-a vizat pe Archie înainte de nașterea sa

0

Meghan Markle a vorbit sincer cu Oprah pe 7 martie despre realitățile relației tensionate cu familia regală, inclusiv rasismul pe care l-a trăit în timp ce era însărcinată cu ea și cu fiul prințului Harry, Archie.

În timpul interviului foarte așteptat, Meghan a descris cum a fost „redusă la tăcere” și incapabilă să se apere împotriva vitriolului odios, luptând în același timp pentru a-și proteja fiul pe atunci nenăscut.

Mulți au presupus că ea și Harry au ales să-l lase pe Archie să ducă o viață fără un titlu oficial, dar, potrivit lui Meghan, firma familiei regale a luat această decizie.

Instituția nu dorea ca Archie să devină prinț sau să-i permită să aibă securitatea însoțitoare. Meghan nu a putut înțelege cu adevărat această alegere, deoarece a mers împotriva convenției, dar a presupus că rasismul joacă un rol.

Meghan nu se aștepta ca „primul membru al culorii din această familie” să fie exclus din titlurile tradiționale.

„Au existat, de asemenea, îngrijorări și conversații cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când s-a născut”, a spus ea pentru Oprah, dezvăluind că au existat „mai multe” discuții cu Harry despre culoarea pielii lui Archie.

Meghan a neglijat să expună cine a fost implicat în aceste conversații, deoarece „acest lucru ar fi foarte dăunător pentru ei”. Ea a menționat că se aștepta ca familia să fie mai incluzivă, având în vedere rolul său în diversa Comunitate a Națiunilor.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și