Mihai Mitoșeru, detalii noi despre divorțul de Noemi: ”Am mai vorbit, dar la telefon”

0

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul de Noemi în urmă cu doar câteva săptămâni, însă de atunci nu s-a mai petrecut nimic între ei, în sensul în care prezentatorul TV nu se poate pronunța nici referitor la o împăcare dar nici despre divorț.

Lucrurile s-au mai calmat între Mihai Mitoșeru și Noemi, motiv pentru care acesta a făcut noi mărturisiri despre relația pe care o are cu partenera lui.

”Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu ştiu ce să spun. Nu ştiu dacă ne mai putem împăca, dar nu zic nici că ar fi imposibil, este o încercare a noastră. Oricum, chiar dacă Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, încă nu şi-a luat hainele de la mine de acasă. Probabil că le va lua, acum este, probabil, prea ocupată cu munca ei de însoţitoare de zbor şi e prea obosită când se întoarce acasă”, a mărturisit Mihai Mitoşeru pentru wowbiz.ro

Mihai Mitoșeru și Noemi au hotărât să divorțeze, iar anunțul a fost făcut chiar de acesta, prin intermediul unui mesaj făcut public pe contul de socializare:

Am avut bunul simţ să ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp şi nu mai pot să fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar şi să divorţăm! Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de 3 luni a plecat la mama ei! Ştiu că ne iubim (e greu să treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (şi au fost multe în 13 ani!) şi vreau să fie fericită toată viaţă (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pt mine!?”, a dezvăluit Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Sursa: News24.ro.

Citește și