Autoliv Lugoj

Sport

Mihai Stoichescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere fără farse, doar prin muncă

Mihai Stoichescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere fără farse, doar prin muncă

Business Strategist

Mihai Stoichescu, multiplul campion naţional la motocross împlineşte astăzi 29 de ani. Chiar dacă aniversarea lui coincide cu ziua păcălelilor, sportivul spune că nu îi place să se ţină de farse şi îşi petrece ziua de naştere muncind de zor la organizarea primei curse din Campionatul Naţional pe echipe ce se va desfăşura în perioada 2-3 aprilie la Lugoj, pe Dealul Hezerişului.

Chiar dacă are un palmares impresionant de titluri naţionale, opt la număr la clasa MX1, şi 14 ani de carieră sportivă, Stoichescu nu se fereşte să muncească efectiv la pregătirea pistei, mai exact la bătutul parilor, marcarea zonelor şi a grilelor de start, pentru ca totul să iasă perfect.

“Ziua de naştere o petrec muncind. Lucrăm de la mic la mare la pregătirea pistei pentru competiţia din acest weekend, atât eu, ceilalţi concurenţi, cât şi antrenorul Liviu Jigmond. Sper să îmi fac singur cadou şi să câştig cursele din acest weekend”, a declarat Mihai Stoichescu.

Campionul a fost asaltat încă de dimineaţă cu telefoane şi mesaje de felicitare, însă astăzi nu a avut timp să se vadă cu prietenii şi nici de cadouri. Cel mai mare dar pentru el ar fi câştigarea ambelor clase la care va participa în weekend, MX1 şi MX2.

”Aseară am fost la un restaurant cu nişte apropiaţi şi m-au felicitat la miezul nopţii, astăzi nu am avut timp de întâlniri, însă m-a sunat multă lume, nu mă aşteptam să mă sune atâţia, iar pe facebook, până la ora 12 am avut peste 500 de mesaje de felicitare. Din an în an am tot mai mulţi admiratori, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Cadouri nu am prea primit, însă pentru mine nu contează asta. O vorbă bună e suficientă”, a adăugat sportivul.

Cea mai arzătoare dorinţă a campionului pentru acest an este tot pe plan sportiv. Acesta speră să ia titlul naţional la MX2 şi să evolueze mai bine ca niciodată.

În cadrul întrecerii din acest sfârşit de săptămână, Stoichescu va lua startul sâmbătă de la ora 13 la clasa MX1 şi duminică de la orele 11 la MX2.

foto: Valentina Sarosi

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: