Politică

Miloş recunoaşte înţelegerea prin care Boldea şi-a „cumpărat” funcţia de preşedinte PSD cu bani publici

Miloş recunoaşte înţelegerea prin care Boldea şi-a „cumpărat” funcţia de preşedinte PSD cu bani publici

Autoliv

O nouă dezvăluire a candidatului independent la Primăria Lugoj, Claudiu Buciu, arată cum şi-a obţinut  Francisc Boldea funcţia de preşedinte al PSD Lugoj, în anul 2010. Buciu a prezentat un document semnat de către Francisc Boldea şi Dănuţ Miloş, preşedintele PSD la aceea vreme, prin care primarul oraşului se angaja să plătească din bani publici retragerea lui Miloş din cursa pentru preşedinţia PSD. Actul a fost întocmit în în 12 martie 2010, ziua în care a avut loc Conferinţa Municipală PSD în care Boldea a fost ales preşedinte, din postura de candidat unic.

“Subsemnatul, Prof. Ing. Francisc Boldea, în calitate de primar al Municipiului Lugoj, mă angajez la următoarele: 1. Referitor la contract nr. 67853/30.10.07, privind “TRANSFORMARE BLOC M.A.P.N. IN LOCUINȚE SOCIALE” și contract nr. 34275/12.05.08 privind “MODERNIZAREA MUZEULUI DE ISTORIE” să asigur în anul 2010 pentru S:C. PRO-SERVICE MILOȘ SRL fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor atât prevăzute în contract cât și pentru lucrările legal specificate în caietele de sarcini suplimentare cât și în actele premergătoare acestora și să întocmesc toate actele necesare pentru acestea. 2. Să decontez lucrările executate la MUZEUL DE ISTORIE până la data de 30.03.2010. ÎN DOMENIUL POLITIC: 1. Miloș Dănuț va fi ales vicepreședinte al Organizației Municipale Lugoj, delegat la Conferința Județeană și candidat pentru organul județean de conducere. Pentru viitor mă angajez la o colaborare și susținere reciprocă cu Miloș Dănuț”, se menționează în documentul semnat de Francisc Boldea și Dănuț Miloș.

Miloş: “Documentul e autentic!”

Dănuţ Miloş recunoaşte autenticitatea documentului şi într-o declaraţie dată ziarului Cetăţeanul şi susţine că scopul acestei înţelegeri a fost ca Boldea să fie sigur că va fi ales preşedinte PSD .

“Ar putea fi acuzat la legea corupţiei. El a promis bani publici ca să fie sigur că obţine funcţia în partid. Scopul documentului a fost ca să mă retrag eu din cursă. De pe la 1 martie 2010, se ştia că e conferinţa pentru alegeri, eu am solicitat ca votul să fie secretizat. Candidam eu şi o vrut şi el. Şi-o dat seama că pe vot corect el nu are nicio şansă. M-a chemat la el în birou şi mi-a spus că vrea să fie şi preşedintele organizaţiei şi mi-a cerut să renunţ, pentru că dacă e primar trebuie să fie şi preşedinte la PSD. Am cerut să mă gândesc şi el a început să insiste. L-am întrebat ce câştig eu. Şi mi-a spus << Dănuţ, îţi dau toţi banii!>>, adică banii mei, pentru lucrările pe care trebuia să le execut”, spune Miloş.

În 12 martie 2010, Francisc Boldea devenea preşedinte al PSD Lugoj, după alegeri în care era unic candidat şi la care s-a renunţat la procedura de vot pe buletine.

Căutat pentru o opinie, Francisc Boldea nu a răspuns timp de două zile la telefoanele ziariştilor de la Cetăţeanul.

claudiu buciu candidat primar lugoj independent (2)

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. psd-ist

    25 martie 2016 at 12:54

    intelegere intre doi escroci

  2. daniel

    25 martie 2016 at 17:07

    CE INTELEGERE SA FACUT INTRE CEI DOI PARCA SEAMANA CU UN CLAN MAFIOT.DACA AR AVEA PUTIN RESPECT SI DEMNITATE CEI DOI AR TREBUII SA-SI CEARA SCUZE PUBLIC SI SA SE RETRAGA DIN VIATA PUBLICA!

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: