Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Miloş recunoaşte înţelegerea prin care Boldea şi-a „cumpărat” funcţia de preşedinte PSD cu bani publici

Miloş recunoaşte înţelegerea prin care Boldea şi-a „cumpărat” funcţia de preşedinte PSD cu bani publici

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

O nouă dezvăluire a candidatului independent la Primăria Lugoj, Claudiu Buciu, arată cum şi-a obţinut  Francisc Boldea funcţia de preşedinte al PSD Lugoj, în anul 2010. Buciu a prezentat un document semnat de către Francisc Boldea şi Dănuţ Miloş, preşedintele PSD la aceea vreme, prin care primarul oraşului se angaja să plătească din bani publici retragerea lui Miloş din cursa pentru preşedinţia PSD. Actul a fost întocmit în în 12 martie 2010, ziua în care a avut loc Conferinţa Municipală PSD în care Boldea a fost ales preşedinte, din postura de candidat unic.

“Subsemnatul, Prof. Ing. Francisc Boldea, în calitate de primar al Municipiului Lugoj, mă angajez la următoarele: 1. Referitor la contract nr. 67853/30.10.07, privind “TRANSFORMARE BLOC M.A.P.N. IN LOCUINȚE SOCIALE” și contract nr. 34275/12.05.08 privind “MODERNIZAREA MUZEULUI DE ISTORIE” să asigur în anul 2010 pentru S:C. PRO-SERVICE MILOȘ SRL fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor atât prevăzute în contract cât și pentru lucrările legal specificate în caietele de sarcini suplimentare cât și în actele premergătoare acestora și să întocmesc toate actele necesare pentru acestea. 2. Să decontez lucrările executate la MUZEUL DE ISTORIE până la data de 30.03.2010. ÎN DOMENIUL POLITIC: 1. Miloș Dănuț va fi ales vicepreședinte al Organizației Municipale Lugoj, delegat la Conferința Județeană și candidat pentru organul județean de conducere. Pentru viitor mă angajez la o colaborare și susținere reciprocă cu Miloș Dănuț”, se menționează în documentul semnat de Francisc Boldea și Dănuț Miloș.

Miloş: “Documentul e autentic!”

Dănuţ Miloş recunoaşte autenticitatea documentului şi într-o declaraţie dată ziarului Cetăţeanul şi susţine că scopul acestei înţelegeri a fost ca Boldea să fie sigur că va fi ales preşedinte PSD .

“Ar putea fi acuzat la legea corupţiei. El a promis bani publici ca să fie sigur că obţine funcţia în partid. Scopul documentului a fost ca să mă retrag eu din cursă. De pe la 1 martie 2010, se ştia că e conferinţa pentru alegeri, eu am solicitat ca votul să fie secretizat. Candidam eu şi o vrut şi el. Şi-o dat seama că pe vot corect el nu are nicio şansă. M-a chemat la el în birou şi mi-a spus că vrea să fie şi preşedintele organizaţiei şi mi-a cerut să renunţ, pentru că dacă e primar trebuie să fie şi preşedinte la PSD. Am cerut să mă gândesc şi el a început să insiste. L-am întrebat ce câştig eu. Şi mi-a spus << Dănuţ, îţi dau toţi banii!>>, adică banii mei, pentru lucrările pe care trebuia să le execut”, spune Miloş.

În 12 martie 2010, Francisc Boldea devenea preşedinte al PSD Lugoj, după alegeri în care era unic candidat şi la care s-a renunţat la procedura de vot pe buletine.

Căutat pentru o opinie, Francisc Boldea nu a răspuns timp de două zile la telefoanele ziariştilor de la Cetăţeanul.

claudiu buciu candidat primar lugoj independent (2)

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. psd-ist

    25 martie 2016 at 12:54

    intelegere intre doi escroci

  2. daniel

    25 martie 2016 at 17:07

    CE INTELEGERE SA FACUT INTRE CEI DOI PARCA SEAMANA CU UN CLAN MAFIOT.DACA AR AVEA PUTIN RESPECT SI DEMNITATE CEI DOI AR TREBUII SA-SI CEARA SCUZE PUBLIC SI SA SE RETRAGA DIN VIATA PUBLICA!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016