Actualitate

Minoră din Lugoj, în spital după un accident provocat de fiul unui medic chirurg din oraş

Minoră din Lugoj, în spital după un accident provocat de fiul unui medic chirurg din oraş

Autoliv

Un tânăr de 19 ani din Lugoj a provocat un accident de circulaţie joi seara. Dintre persoanele care au avut de suferit în urma incidentului face parte şi o minoră de doar 16 ani, care se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, acolo unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Incidentul s-a petrecut joi, aproape de miezul nopţii, pe strada Caraiman din Lugoj. În timp ce se deplasau pe stradă, cele două maşini implicate în accident ar fi mers una după cealaltă pentru câteva momente. Autoturismul marca Mercedes, cu 5 persoane la bord, a intrat în depăşirea Opelului condus de fiul medicului chirurg Decebal Musceac de la spitalul lugojean.

Poliţiştii spun că băiatul a tras de volan la stânga, acroşând maşina în care se aflau cinci persoane, angajată în depăşire, care a fost proiectată într-o altă maşină aflată pe marginea drumului. Chiar dacă mai multe persoane au fost rănite, printre care şi tânăra de 16 ani, poliţiştii lugojeni l-au sancţionat pe tânăr cu o amendă şi l-au lăsat să plece.

„Un tânăr de 19 ani din Lugoj a condus un autoturism pe strada Caraiman din municipiu, iar la un moment dat a efectuat virajul la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism care era angajat în depăşire. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate într-un autoturism parcat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş pentru Cetăţeanul.

Cetăţeanul a stat de vorbă şi cu medicul lugojean, care a răbufnit când a fost întrebat despre cele întâmplate.

„Eu sunt după gardă, mă odihnesc, vă rog frumos, trebuie să mă odihnesc acum. (… ) Deja s-a stabilit că a fost vinovat? Poate că o să contest treaba asta! (Dar a fost amendat, n.r.) Cine a scris acolo are adevărul absolut? Băiatul meu nu este vinovat, eu mă odihnesc acum”, au fost cuvintele lui Decebal Musceac.

Anchetatorii spun că motivul pentru care nu s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă este că fata, care a ajuns la spital într-u târziu a declarat pe propria răspundere, în prezenţa bunicii sale, că s-ar fi dezechilibrat la ieşirea din maşina lovită şi atunci s-ar fi lovit la cot, nu în urma impactului dintre cele două
maşini. Rănile constatate de medicii timişoreni sunt grave, minora necesitând o intervenţie chirurgicală în cadrul căreia ar putea avea nevoie de plăci şi şuruburi pentru a susţine osul rupt.

„Este vorba despre o fată care a avut un accident, o fractură treime medie de braţ, cominutivă, care este mobilizată, stabilă, nu pune nici un fel de alte probleme, nu are alte leziuni. Este programată pe luni pentru intervenţie chirurgicală, dar se pare că părinţii care nu sunt în ţară şi-au exprimat dorinţa de a o duce la tratament în Germania. Va veni un părinte pentru a-şi exprima această opţiune”, a declarat pentru Cetăţeanul Adam Ovidiu, medic şi manager al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.

Potrivit anchetatorilor, ambulanţa solicitată la faţa locului a plecat fără pacient. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz.

foto: lugojinfo.ro

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: