Mirela Vaida, aniversare distrusă din cauza coronavirusului. Ce a pățit prezentatoarea fix de ziua ei

0

Mirela Vaida a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și avea toată aniversarea plănuită la Londra, doar că vacanța ei a fost anulată din cauza crizei cauzate de coronavirus.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în ziua în care România a anunțat stare de urgență. Planul ei era să plece la Londra, deoarece acolo soțul ei îi pregătise o surpriză, însă, din păcate, au fost nevoiți să anuleze planurile.

„E clar că este o aniversare atipică şi nu am să o uit vreodată, şi asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anişori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta şi duminica liber. Tocmai de aceea, soţul meu, ştiind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză şi a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult să le văd. Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu şampanie, pentru că acolo poţi face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală. Bineînţeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei, a luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low cost, în cazul în care se anulează sau întârzie un zbor să nu fim afectaţi.

Şi după ce ne-am făcut noi toate aceste rezervări, inclusiv la un restaurant în care am mai fost şi unde voiam să petrecem seara după spectacole, ce credeţi că s-a întâmplat? Această epidemie de coronavirus. Am anulat tot. Riscam să ne întoarcem şi să intrăm în carantină şi eu, şi soţul meu. Cum la noi deplasarea nu era deloc urgentă, am anulat tot fără să ne pară rău”, a afirmat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Cum a fost nevoită vedeta să sărbătorească în cele din urmă

În weekendul anterior, vedeta Antenei 1 s-a bucurat că a avut aproape toate persoanele dragi, cu toate că au fost într-un număr mai restrâns, având în vedere situația alarmantă a noului coronavirus.

„Duminica a fost foarte frumoasă. Am apucat să cumpărăm un tort. Am primit un buchet imens de trandafiri şi baloane cu heliu – bucuria copiilor – şi am serbat noi în casă, cu o friptură la cuptor, o salată, o supă. Am aranjat masa, mi-au cântat copiii „Mulţi ani trăiască, miss mami să traiască”, am mâncat tortul. Bucuria aniversării chiar stă în cercul restrâns de prieteni sau chiar între membrii familiei. Poţi să ai o aniversare fericită între patru pereţi sau patru garduri – de când ne-am mutat la curte. Ne-am bucurat, ne-am uitat la filme, fără să ne machiem, fără să ne îmbrăcăm elegant. Copiii m-au îmbrăţişat de dimineaţă, şi-au pus mânuţele în jurul gâtului meu, mi-au spus că ei mă iubesc pe mine cel mai mult pe lumea asta. Carla mi-a desenat o inimioară cu multe culori şi a scris singură „La mulţi ani, mami!”.  Asta e bucuria să putem fi cu toţi acasă, să trecem de această perioadă grea şi să revenim la viaţa noastră de zi cu zi. Să învăţăm din această experienţă că viaţa trebuie trăită frumos atunci când nu avem probleme şi pericol de epidemii.”, a mai declarat ea, conform sursei citate.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: click.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și