Mirela Vaida, cu gândul la cel de-al patrulea copil? Ce a afirmat vedeta legat de o viitoare sarcină

0

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi din țară. Aceasta se bucură de o familie superbă și o carieră înfloritoare. Cu toate acestea, vedeta nu exclude gândul de a-și mări familia, deja numeroasă, cu cel de-al patrulea copil.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Libertatea, că, deși pare devreme, deja se gândește să-și mai completeze familia cu încă un membru, deoarece partenerul său de viață și-ar mai dori o fetiță.

”Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiţă, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus.

La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoţional. Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite.

Dacă n-aş fi o mamã 100% dedicată aş spune da, pentru că nu am avut probleme la naştere, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu am avut probleme în timpul sarcinii, apoi copilul vine şi creşte. Dar eu sunt o mamă care se simte vinovatã şi acum, când petrec timpul răspunzând la acest interviu, pentru că nu stau jos cu copilul meu care se joacă şi râde acum în living.

Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalţi. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrulea,  noi nu stăm de două ori pe gânduri.”, a afirmat ea pentru sursa citată.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: exclusiv.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și