Mirela Vaida, cu nervii la pământ. Coronavirus i-a afectat planurile

0

Mirela Vaida este supărată foc. Vedeta avea planuri mari de Paște, perioadă în care își dorea să îi taie moțul fiului ei Tudor, care, pe data de 1 aprilie, împlinește 1 an. Din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta va trebui să amâne toată petrecerea!

De aproximativ trei săptămâni, întreaga țară are un ritm de viață complet schimbat din cauza pandemiei de coronavirus. Cei mai mulți s-au hotărât să se autoizoleze pentru a se proteja pe ei, dar și pentru a-și proteja familia. Cu toate că apare în fiecare zi pe micile ecrane, la Acces Direct, din fericire, invitații prezentatoarei participă prin Skype sau WhatsApp. Dar nici Mirela Vaida nu face excepții când vine vorba de protecție, igienă personală și izolare, cu atât mai mult cu cât râvnita prezentatoare este mama a trei copii.

Mirela Vaida amână petrecerea până la vară

Cu toate că nu este ușor să explici la trei copii de ce este necesar să stea izolați de restul lumii, Mirela Vaida se descurcă de minune, iar viața ei se desfășoară cât se poate de normal în aceste condiții. Din nefericire însă, pandemia de coronavirus i-a distrus toate planurile, și nu ne referim doar la concertele anulate, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru click.ro

„Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebui să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a afirmat Mirela Vaida pentru sursa citată.

Ce părere are Mirela Vaida privitor la al patrulea copil?

Mirela Vaida este o femeie împlinită, atât în ceea ce constă viața profesională cât și personală. Are un soț iubitor, doi băieți și o fată: Carla de 5 ani, Vladimir de 3 ani și Tudor Ștefan, care pe data de 1 aprilie împlinește un an. Aparent, însă, în urma unor discuții cu partenerul de viață, prezentatoarea nu elimină posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară. În special în contextul pandemiei de Covid-19, când trebuie să petrecem cât mai mult timp acasă.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocireMai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai unul ți se pare greu, când ai doi ți se mega greu, când ai trei nici nu-i mai simți” a dezvăluit Mirela Vaida la Agenția VIP.

Sursa: viva.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și