Actualitate

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Cetateanul Lugoj

Trei noi pelicule vor putea fi vizionate în această săptămână la cinematograful Bela Lugosi din municipiu. Primul dintre ele, Misterul Înălţării, este şi cel mai aşteptat film cu tematică pentru perioada sărbătorilor pascale. Risen este regizat de Kevin Reynolds şi îi are în distribuţie pe Tom Felton, Peter Firth, María Botto, Joseph Fiennes, Antonio Gil şi alţii.

Atac de Ziua Naţională, o acţiune care se desfăşoară pe străzile Parisului, este regizată de James Watkins şi îi are în distribuţie pe Richard Madden, Kelly Reilly, Idris Elba şi Charlotte Le Bon. Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii este al treilea film al săptămânii la cinematograful lugojean, în regia lui Cedric Nicolas-Troyan şi cu Chris Hemsworth şi Charlize Theron în rolurile principale.

Program cinematograf 22 – 28 aprilie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 22 – 24 aprilie: Cartea Junglei 3D, 17:00 şi 20:00; Criminal, 17:30; Misterul Înălţării, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 23 şi 24 aprilie: Al şaptelea pitic 3D, 10:00; Barbie în echipa spioanelor, 10:15;
Joi, 28 aprilie: Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii 3D, 17:00 şi 20:00; Misterul Înălţării, 17:30; Atac de Ziua Naţională, 20:30.
Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii: Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

Misterul înălţării: Risen este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

Atac de Ziua Naţională: Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: