Actualitate

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Trei noi pelicule vor putea fi vizionate în această săptămână la cinematograful Bela Lugosi din municipiu. Primul dintre ele, Misterul Înălţării, este şi cel mai aşteptat film cu tematică pentru perioada sărbătorilor pascale. Risen este regizat de Kevin Reynolds şi îi are în distribuţie pe Tom Felton, Peter Firth, María Botto, Joseph Fiennes, Antonio Gil şi alţii.

Atac de Ziua Naţională, o acţiune care se desfăşoară pe străzile Parisului, este regizată de James Watkins şi îi are în distribuţie pe Richard Madden, Kelly Reilly, Idris Elba şi Charlotte Le Bon. Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii este al treilea film al săptămânii la cinematograful lugojean, în regia lui Cedric Nicolas-Troyan şi cu Chris Hemsworth şi Charlize Theron în rolurile principale.

Program cinematograf 22 – 28 aprilie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 22 – 24 aprilie: Cartea Junglei 3D, 17:00 şi 20:00; Criminal, 17:30; Misterul Înălţării, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 23 şi 24 aprilie: Al şaptelea pitic 3D, 10:00; Barbie în echipa spioanelor, 10:15;
Joi, 28 aprilie: Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii 3D, 17:00 şi 20:00; Misterul Înălţării, 17:30; Atac de Ziua Naţională, 20:30.
Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii: Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

Misterul înălţării: Risen este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

Atac de Ziua Naţională: Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: