Moştenitoarea fostului director executiv din Formula 1

0

Bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline (64 milioane de dolari) au fost furate din reşedinţa din Londra a Tamarei Ecclestone, bogata moştenitoare a fostului director executiv din Formula 1 Bernie Ecclestone, în urma unui jaf care a durat 50 de minute, informează Reuters şi Press Association.

Potrivit tabloidului The Sun, trei hoţi s-au ascuns în grădină şi au pătruns apoi în vila pe care Tamara Ecclestone, în vârstă de 35 de ani, o deţine în apropiere de Hyde Park din Londra, evitând gărzile de securitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ei au furat apoi bijuteriile aflate în seifurile din dormitorul principal al reşedinţei.

În momentul producerii acestui jaf, Tamara Ecclestone, model şi vedetă TV în Marea Britanie, părăsise ţara de puţin timp pentru a pleca în străinătate, unde îşi petrece vacanţa de Crăciun alături de soţul ei, Jay Rutland, şi de fiica lor, Sofia.

Potrivit The Sun, autorii jafului au plecat de la faţa locului având asupra lor numeroase inele şi cercei de mare valoare, dar şi o brăţară Cartier în valoare de 80.000 de lire sterline, un cadou de nuntă al Tamarei Ecclestone.

O purtătoare de cuvânt a Poliţiei Metropolitane din Londra a declarat că nu poate să confirme anumite detalii dar, atunci când a fost întrebată de jurnalişti în legătură cu acest jaf, a dezvăluit că poliţiştii s-au deplasat într-adevăr pe o proprietate rezidenţială din vestul Londrei vineri seară la ora locală 23:00 în urma unui apel telefonic prin care fusese semnalat un jaf.

„Ofiţerii s-au deplasat acolo. Ni s-a raportat că s-a furat o cantitate mare de bijuterii de o valoare foarte mare. Nu au fost operate arestări. Ancheta continuă”, a precizat aceeaşi purtătoare de cuvânt.

Familia Ecclestone nu a făcut deocamdată comentarii pe această temă.

Tamara Ecclestone şi Jay Rutland s-au căsătorit în iunie 2013. Fiica lor, Sofia, s-a născut în martie 2014.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și