Netflix o va avea în distribuție pe Simone Ashley în rolul principal în sezonul 2 din Bridgerton

0

Actrița, în vârstă de 25 de ani, va juca interesul iubirii personajului lui Jonathan Bailey Lord Anthony Bridgerton.

Bridgerton și-a găsit următoarea doamnă principală! Netflix a distribuit-o pe Simone Ashley în rolul lui Kate Sharma, interesul amoros al fratelui cel mai mare Bridgerton, în sezonul 2 al dramei de epocă, confirmă PEOPLE.

Descrierea oficială a personajului lui Kate spune: „Nou-sosită la Londra, Kate este o tânără inteligentă, încăpățânată, care nu suportă persoanele proaste – Anthony Bridgerton este foarte inclus”.

Cel de-al doilea sezon – care este programat să înceapă producția în această primăvară la Londra – va trage din continuarea din seria romantică a lui Julia Quinn, Viscount Who Loved Me, care urmează căutării lordului Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de a-și găsi vicontesa.

În roman, personajul lui Ashley se numește Kate Sheffield. Cu toate acestea, echipa creativă a emisiunii a decis anterior că familia ei va fi de origine indiană și și-a schimbat numele de familie, a raportat Deadline.

Creatorul și showrunner-ul Chris Van Dusen și producătorii executivi Shonda Rhimes și Betsy Beers au ales să distribuie mai multe roluri principale, care sunt albe în romane, ca personaje negre, inclusiv Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), Lady Danbury (Adjoa Andoh) și regina Charlotte (Golda Rosheuvel).

Săptămâna trecută, Bailey ne- a tachinat că al doilea sezon va fi la fel de „genial” ca primul.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și