Nick Jonas și Priyanka Chopra sărbătoresc vești mari cu videoclipuri din interiorul casei

0

Nick Jonas și soția sa, Priyanka Chopra, au împărtășit un videoclip sincer fanilor din interiorul casei lor, în timp ce au sărbătorit câteva vești mari împreună. S-a dezvăluit că celebrul cuplu va anunța nominalizările la Oscar anul acesta înainte de ceremonia din 25 aprilie.

Într-un videoclip distribuit pe contul de Twitter al lui Nick, Priyanka afirmă: „Spune-mi că anunțăm nominalizările la Oscar fără să-mi spui că găzduim nominalizările la Oscar”.

Apoi mișcă camera pentru a-și arăta soțul în fundal amestecându-și o băutură. Nick, în vârstă de 28 de ani, subliniază că a glumit în mod incorect, spunând:

„Ei bine, tocmai ai spus tuturor că noi; găzduim nominalizările la Oscar”. „Oh … asta e destul de bine. Găzduim nominalizările la Oscar”, conchide Priyanka, în vârstă de 38 de ani. „Prinde-ne în direct!”

Actrița indiană a distribuit și clipul pe propriile sale rețele sociale, glumind în story: „Hei @ Academy, vreo șansă să pot anunța nominalizările la Oscar solo? Glumesc, te iubesc @ NickJonas! „Suntem atât de încântați să anunțăm #OscarNoms luni, 15 martie la ora 5:19 PDT! Urmăriți-ne în direct pe Twitter-ul TheAcademy’s!” Într-un interviu recent cu People, Priyanka s-a deschis despre prima dată când și-a întâlnit viitorul soț – și a recunoscut că a fost „șocată” de întâlnire.

Cuplul s-a conectat prima dată când Nick a contactat-o pe vedetă pe Twitter și apoi s-au întâlnit personal la petrecerea de după un Oscar, în 2017. „De fapt, am fost șocată de îndrăzneala lui”, a spus ea. „M-a ținut de mână, m-a întors. Mă întrebam:„ Ce se întâmplă? ” Era îndrăzneț, încrezător, sigur pe sine.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și