Nicole Scherzinger ne tachinează cu un proiect secret – iar fanii abia așteaptă

0

Nicole Scherzinger și-a încântat miercuri adepții din rețelele de socializare când a dezvăluit că lucrează la un „secret”, dar „un proiect foarte util”, cu nimeni alta decât Zooey Dechanel. Distribuind două fotografii pe Instagram – una cu ea și colega l Zooey care pozează pentru cameră și alta doar cu ea – celebra cântăreață a scris:

„O întâlnire atât de minunată cu această minunată femeie care lucrează astăzi la un proiect secret, dar foarte valoros, pe care abia aștept să pot să vi-l împărtășesc tuturor. „

Inutil să spun că fanii lui Nicole nu au durat mult până când s-au repezit la secțiunea de comentarii în număr mare pentru a-și exprima entuziasmul.

„OMG! Vă rog să vă opriți cu toate secretele”, a scris unul.

„Știam că am stat până la 1 dimineața dintr-un motiv întemeiat”, a adăugat un altul, cu un al treilea cuvânt: „Fanii tăi nu sunt pregătiți pentru asta (suntem atât de pregătiți)”.

Când nu tachinează cu proiectele viitoare, Pussycat Doll ne-a distrat cu videoclipurile sale epice, dar vineri a dovedit că, chiar și o regină a fitnessului, cum ar fi ea, poate face gafe hilare atunci când transpiră.

Postând un scurt videoclip despre ea în timp ce se plimba pe o bicicletă de exerciții în grădină, Nicole părea acerbă într-un top cu model și jambiere asortate, purtând părul prins într-o coadă înaltă.

Însă story-ul lui Nicole ne-a plăcut cel mai mult.

„Nu voi minți, sunt foarte drăguță pe această bicicletă, dar este foarte ciudată”, a scris ea, referindu-se la faptul că bicicleta era dificil de pedalat, făcând procesul să pară puțin ciudat în timp ce rânjea la cameră.

Din fericire, fanii ei erau la îndemână pentru a o liniști că nu are de ce să-și facă griji și arată întotdeauna la punct.

„Arăți întotdeauna bine, indiferent de ceea ce faci”, a scris unul. „Nu trebuie să încerci, ești cea mai drăguță”, a spus altul, cu un al treilea ecou: „Ești mereu drăguță”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și