Nicoleta Luciu, hotărâtă să scape de kilogramele în plus! Cum arată vedeta după ce și-a recăpătat silueta de viespe

0

Fără urme de îndoială, Nicoleta Luciu se numără printre cele mai frumoase femei din România și, cu toate că a pierdut la un anumit moment lupta cu kilogramele, acum a reușit să ajungă înapoi la silueta mult visată.

Nicoleta Luciu s-a săturat de aglomerația din București și s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde a decis să își dedice tot timpul familiei ei, însă nu se oprește din a fi una dintre cele mai sexy femei din România.

Nicoleta Luciu a făcut în urmă cu puțin timp o ședință foto pentru un brand de articole de mobilier, în care apare cu totul și cu totul diferit. Fosta vedetă de televiziune a început să își etaleze iar silueta de odinioară, semn că s-a apucat serios de slăbit.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a declarat Nicoleta Luciu pe Instagram, în urmă cu câteva luni, conform Cancan.ro

Nicoleta Luciu a încurajat dintotdeauna lumea să adopte un stil de viață sănătos și să țină un regim alimentar cât mai adecvat.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, susține ea.

 

Sursa foto: click.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și