Social

Noaptea Pianiştilor astăzi la Festivalul Artelor Timişorene

Noaptea Pianiştilor astăzi la Festivalul Artelor Timişorene

Autoliv

Evenimentele programate în cea de-a treia zi a Festivalului Artelor Timişorene se vor desfășutra din nou în mai multe locații în aer liber, în parcurile din oraş.

În Pavilionul din Parcul Botanic se desfășoară de la ora 17.00 lecţii de dans, stilul cha-cha, iar de la 18.00 lecţii de muzică. Tot în Parcul Botanic au loc, între 17.00 și 20.00 mai multe ateliere: Performance de lectură “Go.Dot”, despre copiii dotaţi, care sunt abuzaţi fie de familie, fie de mediu, ateliere de artă populară bănăţeană, expoziţii de accesorii handmade, ateliere de quilting şi patchwork, de ceramică şi olărit, atelier de jonglerii, workshop de teatru interactiv cu publicul.

Tot aici se desfășoară un atelier de pictură şi de construcţii spaţiale. Publicul va fi provocat să încerce să dea formă vizuală unui proiect personal prin culoare şi desen și să colaboreze la construirea unei piramide monumentale, organizatorii dorind să sugereze faptul că, a construi un oraş, o societate sau o comunitate depinde de o intervenţie şi de o responsabilitate colectivă. Participă studenţi de la Specializarea Pictură din cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara. De la ora 18.00 Asociaţia Culturală Noua Acropolă Timişoara organizează un atelier de muzică iar studenţii de la Facultatea de Arte şi Design continuă Proiectul Copacul Meu.

În Parcul Rozelor continuă Festivalul de dans în stradă cu workshop de dans pe diverse ritmuri, începând cu jive şi rock and roll, spectacole și vizionări de filme despre dans şi istoria lui.

La Gradina de Vară Capitol de la 21.00 are loc spectacolul Muzica teatrului – Concert Cari Tibor – un proiect artistic itinerant, independent, inovativ, care promovează muzica originală, interpretată live, în spectacolul de teatru. Îşi dau concursul dansatorii Tünde Baczó şi Alin State. De la ora 22.00 Filarmonica Banatul Timişoara vine cu Noaptea Pianiştilor. În program:lucrări de W.A. Mozart, L. Van Beethoven, F. Chopin, F. Schubert, P.I Tchaikovski, C. Debussy, A.L. Webber, Miles Davis, James Hartway.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Peste 4.000 de vaccinuri antirujeolă aşteaptă la DSJP Timiş. Medicii de familie, invitaţi să le ridice

Cetateanul29 mai 2017

Cros caritabil pentru Spitalul din Lugoj. Tinerii de la Interact se implică în strângerea de fonduri

Cetateanul26 mai 2017

Întreruperi multe de curent săptămâna viitoare. În Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din Timiş

Cetateanul26 mai 2017

„Poţi. Vrei. Dar faci?”, mesajul din acest an al Săptămânii Naţionale a Voluntariatului

Cetateanul26 mai 2017

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: