Actualitate

Noii aleşi ai Lugojului nu cunosc lucruri elementare despre oraş şi administraţie. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Noii aleşi ai Lugojului nu cunosc lucruri elementare despre oraş şi administraţie. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autoliv

La începutul mandatului, Cetăţeanul a testat cunoştinţele de administraţie publică ale noilor aleşi, întrebându-i două chestiuni simple din Legea 215, norma de căpătâi a funcţionării administraţiei publice locale şi două informaţii la fel de simple despre oraş şi consiliu, fiind aleşi câte un consilier din partea fiecărei formaţiuni politice şi unul din partea grupului de independenţi. Răspunsurile acestora, în pagina 7 a ediţiei cu numărul 57.

Ploile au răvăşit Lugojul și satele din zonă. Administrațiile locale caută scuze şi dau vina pe sistemele proaste de canalizare. Cum a gestionat situaţia edilul Lugojului, dar şi cei din Visag, Darova, Boldur, Traian Vuia şi Fârdea, aflaţi din materialul semnat Gabriel Iosa în pagina 3.

Funcționarii din Administrația Publică Locală anunță că în data de 5 iulie va avea loc o grevă de avertisment de o oră, în cadrul căreia programul cu publicul va fi întrerupt. Care sunt principalele revendicări ale funcționarilor din administrație şi care sunt primăriile din zonă ale căror angajaţi vor protesta aflaţi din pagina 5 a săptămânalului dintr-un material semnat Daniel Dancea.

Scăldatul în Timiş, interzis! DSP-ul atenţionează că întreg râul Timiş prezintă pericol de îmbolnăvire. Din 2015, reprezentanții DSP nu mai au competenţa să verifice zonele neamenajate. Ce boli puteți lua dacă înotați în Timiș aflaţi din materialul semnat Iasmina Olariu, în pagina 6.

Alte titluri ale ediţiei sunt: Bişniţari, polițiști și o fată de primar au muncit în folosul comunității ca să scape de pedepse; Prima familie de lugojeni care pleacă din Anglia, după Brexit, dezvăluie adevărata față a englezilor; Un patron cercetat pentru că a folosit un bon fals ca să câștige la Loteria bonurilor; Kauflandul a început angajările la Lugoj. Cine mai caută muncitori în domeniu?; Locuitorii din Mondial se revoltă: “Ne e ruşine să spunem că locuim aici”; Un lugojean nu are apă de 6 luni! Nu îşi poate repara avaria, deoarece robinetul e într-o bancă; Lugoj – orașul bicicliștilor încă de la 1900.

Câștigătoarea concediului oferit de Cetățeanul s-a întors din Grecia: “Totul a fost ca o poveste!”. Cum a fost vacanţa de 14 zile din insula Thassos pentru Aline-Karla Geornoiu aflaţi din ediţia de astăzi Cetăţeanul. Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: