Autoliv Lugoj

Actualitate

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Cetateanul Lugoj

Într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Timiș, noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a fost prezentat oficial. La conferința de presă de la sediul PNL Timiș a fost prezent și fostul președinte al PNL Lugoj, Ioan Ambruș, promovat vicepreședinte al PNL Timiș, responsabil de organizația de la Lugoj.

În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Nicolae Robu a lăsat să se înțeleagă că Ambruș a fost forțat să demisioneze din funcția de președinte al PNL Lugoj. „La Lugoj am fost în căutarea unei formule care să nu mai ducă la disputa surdă dintre actorii de dreapta, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale”, a declarat Nicolae Robu.

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu a declarat că dacă PNL nu va câștiga alegerile parlamentare la Lugoj, va demisiona. „Am intrat în bătălia electorală la locale pentru că viața politică de acolo a avut o evoluție care a dus la o administrație nocivă pentru oraș. Opoziția a început să fie letargică și să fie într-o teamă de a se lupta cu puterea și ceea am simțit eu, au simțit toți. Nimeni nu s-a mai luptat cu PSD, pentru că se temeau că o să câștige alegerile. Nu am crezut că o să am un scor atât de bun. Nimeni nu a anticipat că dacă eram împreună puteam să învingem organizația PSD de acolo. Pentru că dacă am fi putut anticipa, ne-am fi unit. Eu am adunat 4.000 de voturi. Mă bucur că PNL arată prin această decizie de a mă prelua o responsabilitate față de cei 4.000 de lugojeni. Sper că proiectele mele vor fi adoptate de PNL. Consider că traseul de independet este un incident nedorit într-o democrație și un incident care nu poate avea rezultate ce pot fi puse în practică. Trebuie să intrăm în partide pentru doar acolo putem promova proiectele noastre. Misiunea mea este să câștig alegerile. Dacă nu fac un vot peste PSD la alegerile parlamentare, îmi pun demisia pe masă. Nu înțeleg politica fără rezultate”, a declarat Buciu.

Președintele PNL Timiș a declarat că partidul nu i-a impus obținerea unui anumit scor la alegerile parlamentare, Buciu fiind pregătit pentru alegerile locale din 2020. Nicolae Robu a mai spus că Marius Martinescu nu mai poate reveni în PNL. „Domnul Martinescu s-a compromis în ochii mei ca om de echipă. Nu a fost om de echipă. Oamenii mai pot greși, dar când ești într-o echipă și procedezi cum a procedat domnul Martinescu nu mai poate fi susținut de PNL dacă ar reveni la vreo candidatură”, a declarat Robu.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. dinel

    20 octombrie 2016 at 19:19

    Zambetul fals al dl.Ioani nu mai surprinde pe nimeni iar numirea lui Buciu e binevenita chiar in ceasul al 12-lea.

  2. mary

    24 octombrie 2016 at 10:18

    baiatu ,poti sa demisionezi linistit inca de pe-acuma—ai intrat intr-un partid care te trage in jos—te-am votat la locale ,dar acuma numai

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO Dezinteres maxim pentru fonduri europene în rândul oamenilor de afaceri din Lugoj

Daniel Dancea27 februarie 2017

Arbalete confiscate de mascaţi la Coşteiu! Două persoane, audiate pentru arme artizanale

Gabriel Iosa27 februarie 2017

[VIDEO] Romul din Lugoj care s-a crezut de la SPP, sancţionat de poliţişti! Ce s-a întâmplat cu „dotările” BMW-ului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Filmele 3D revin la Lugoj! Vezi programul la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa27 februarie 2017

VIDEO Cozi infernale la Kaufland-ul deschis recent: „Mai bine dau 50 de lei pe motorină și mă duc la Timișoara decât să stau aici două ore la coadă”

Daniel Dancea25 februarie 2017

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017

„Când ţi se înfige cuţitul în spate, ce să mai faci?” Managerul spitalului din Lugoj îşi pierde postul de la 1 martie

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Hipermarketul Kaufland duce lugojenii gratuit la cumpărături! Vezi programul microbuzului care face turul oraşului

Gabriel Iosa23 februarie 2017

[VIDEO] Cum sunt implicaţi poliţiştii în scandalul de la centrul de plasament din Lugoj

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Nicu Bădina, nemulțumit de cafeaua primită la Consiliul Județean: „Vă rog să oferiți și lapte”

Daniel Dancea22 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: