Actualitate

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Autoliv

Într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Timiș, noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a fost prezentat oficial. La conferința de presă de la sediul PNL Timiș a fost prezent și fostul președinte al PNL Lugoj, Ioan Ambruș, promovat vicepreședinte al PNL Timiș, responsabil de organizația de la Lugoj.

În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Nicolae Robu a lăsat să se înțeleagă că Ambruș a fost forțat să demisioneze din funcția de președinte al PNL Lugoj. „La Lugoj am fost în căutarea unei formule care să nu mai ducă la disputa surdă dintre actorii de dreapta, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale”, a declarat Nicolae Robu.

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu a declarat că dacă PNL nu va câștiga alegerile parlamentare la Lugoj, va demisiona. „Am intrat în bătălia electorală la locale pentru că viața politică de acolo a avut o evoluție care a dus la o administrație nocivă pentru oraș. Opoziția a început să fie letargică și să fie într-o teamă de a se lupta cu puterea și ceea am simțit eu, au simțit toți. Nimeni nu s-a mai luptat cu PSD, pentru că se temeau că o să câștige alegerile. Nu am crezut că o să am un scor atât de bun. Nimeni nu a anticipat că dacă eram împreună puteam să învingem organizația PSD de acolo. Pentru că dacă am fi putut anticipa, ne-am fi unit. Eu am adunat 4.000 de voturi. Mă bucur că PNL arată prin această decizie de a mă prelua o responsabilitate față de cei 4.000 de lugojeni. Sper că proiectele mele vor fi adoptate de PNL. Consider că traseul de independet este un incident nedorit într-o democrație și un incident care nu poate avea rezultate ce pot fi puse în practică. Trebuie să intrăm în partide pentru doar acolo putem promova proiectele noastre. Misiunea mea este să câștig alegerile. Dacă nu fac un vot peste PSD la alegerile parlamentare, îmi pun demisia pe masă. Nu înțeleg politica fără rezultate”, a declarat Buciu.

Președintele PNL Timiș a declarat că partidul nu i-a impus obținerea unui anumit scor la alegerile parlamentare, Buciu fiind pregătit pentru alegerile locale din 2020. Nicolae Robu a mai spus că Marius Martinescu nu mai poate reveni în PNL. „Domnul Martinescu s-a compromis în ochii mei ca om de echipă. Nu a fost om de echipă. Oamenii mai pot greși, dar când ești într-o echipă și procedezi cum a procedat domnul Martinescu nu mai poate fi susținut de PNL dacă ar reveni la vreo candidatură”, a declarat Robu.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. dinel

    20 octombrie 2016 at 19:19

    Zambetul fals al dl.Ioani nu mai surprinde pe nimeni iar numirea lui Buciu e binevenita chiar in ceasul al 12-lea.

  2. mary

    24 octombrie 2016 at 10:18

    baiatu ,poti sa demisionezi linistit inca de pe-acuma—ai intrat intr-un partid care te trage in jos—te-am votat la locale ,dar acuma numai

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017

Lugojul, cuprins în exerciţiul naţional de alarmare. Sirenele vor suna timp de patru zile

Daniel Groza13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: