Actualitate

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Cetateanul Lugoj

Într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Timiș, noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a fost prezentat oficial. La conferința de presă de la sediul PNL Timiș a fost prezent și fostul președinte al PNL Lugoj, Ioan Ambruș, promovat vicepreședinte al PNL Timiș, responsabil de organizația de la Lugoj.

În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Nicolae Robu a lăsat să se înțeleagă că Ambruș a fost forțat să demisioneze din funcția de președinte al PNL Lugoj. „La Lugoj am fost în căutarea unei formule care să nu mai ducă la disputa surdă dintre actorii de dreapta, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale”, a declarat Nicolae Robu.

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu a declarat că dacă PNL nu va câștiga alegerile parlamentare la Lugoj, va demisiona. „Am intrat în bătălia electorală la locale pentru că viața politică de acolo a avut o evoluție care a dus la o administrație nocivă pentru oraș. Opoziția a început să fie letargică și să fie într-o teamă de a se lupta cu puterea și ceea am simțit eu, au simțit toți. Nimeni nu s-a mai luptat cu PSD, pentru că se temeau că o să câștige alegerile. Nu am crezut că o să am un scor atât de bun. Nimeni nu a anticipat că dacă eram împreună puteam să învingem organizația PSD de acolo. Pentru că dacă am fi putut anticipa, ne-am fi unit. Eu am adunat 4.000 de voturi. Mă bucur că PNL arată prin această decizie de a mă prelua o responsabilitate față de cei 4.000 de lugojeni. Sper că proiectele mele vor fi adoptate de PNL. Consider că traseul de independet este un incident nedorit într-o democrație și un incident care nu poate avea rezultate ce pot fi puse în practică. Trebuie să intrăm în partide pentru doar acolo putem promova proiectele noastre. Misiunea mea este să câștig alegerile. Dacă nu fac un vot peste PSD la alegerile parlamentare, îmi pun demisia pe masă. Nu înțeleg politica fără rezultate”, a declarat Buciu.

Președintele PNL Timiș a declarat că partidul nu i-a impus obținerea unui anumit scor la alegerile parlamentare, Buciu fiind pregătit pentru alegerile locale din 2020. Nicolae Robu a mai spus că Marius Martinescu nu mai poate reveni în PNL. „Domnul Martinescu s-a compromis în ochii mei ca om de echipă. Nu a fost om de echipă. Oamenii mai pot greși, dar când ești într-o echipă și procedezi cum a procedat domnul Martinescu nu mai poate fi susținut de PNL dacă ar reveni la vreo candidatură”, a declarat Robu.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. dinel

    20 octombrie 2016 at 19:19

    Zambetul fals al dl.Ioani nu mai surprinde pe nimeni iar numirea lui Buciu e binevenita chiar in ceasul al 12-lea.

  2. mary

    24 octombrie 2016 at 10:18

    baiatu ,poti sa demisionezi linistit inca de pe-acuma—ai intrat intr-un partid care te trage in jos—te-am votat la locale ,dar acuma numai

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016