Actualitate

Noul președinte Rotary Lugoj, în fundul gol pe internet. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul

Noul președinte Rotary Lugoj, în fundul gol pe internet. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul

Autoliv

Biggie Bufnița Roșie, așa se intitula, până nu demult, pe facebook, Bogdan Gașpar, cel care de la 1 iulie este noul președinte al Rotary Lugoj. Lugojeanul ales în fruntea clubului, de către colegii săi, este cunoscut pentru comportamentul său nonconformist și poate chiar nepotrivit pentru principiile pe care le emite Rotary.  Până în urmă cu câteva luni, profilul său de facebook era ticsit de fotografii în care, noul președinte era în ipostaze total inadecvate. Cea mai deplasată este cea în care, noul președinte Rotary apare în fundul gol, comentând că este solidar cu grecii, care treceau la momentul respectiv prin momente economice dificile. Aflaţi ce au declarat unii dintre membrii fondatori Rotary despre acest subiect din pagina 5 a ediţiei cu numărul 59 Cetăţeanul.

Un lugojean plecat în Turcia acum 17 ani este căutat cu disperare de familie. În ultimele luni, mama acestuia a început o adevărată campanie pe reţeaua de socializare Facebook, cu ajutorul căreia speră să îşi regăsească fiul dispărut. Întreaga poveste a lui Laurenţiu Gheorghe, în pagina 5 a ediţiei.

O lugojeancă este căutată pentru fapte comise în Principatul Monaco. O anchetă Cetățeanul, menită să descopere ce a determinat autoritățile din „cuibul bogaților” să se îndrepte  împotriva unei lugojence scoate la iveală povestea acesteia. De ce este căutată aflaţi din materialul semnat Daniel Dancea în pagina 4 a ediţiei.

A împlinit 115 ani. Anul acesta aflăm cât mai rezistă Podul de Fier. Având la bază documentele care arată că podul a ieșit din garanție în urmă 14 ani, tot mai multe persoane cer refacerea obiectivului. Săptămâna trecută consilierii independenți Liviu Brândușoni și Marius Martinescu au anunțat că vor propune în ședința Consiliului Local refacerea podului.

Frica de Zika. Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a recomandat revizuirea, de către autoritățile publice locale, a progamelor de combatere a dăunătorilor, inclusiv a țânțarilor, în contextul anunțului Organizației Mondiale a Sănătății privind măsurile de prevenție pentru virusul Zika. Ce măsuri au luat autorităţile din Lugoj şi Făget, aflaţi din pagina 7 a ediţiei de astăzi Cetăţeanul.

Alte titluri ale ediţiei: Primăria Lugoj face încă o încercare pentru reabilitarea energetică a blocurilor; Boldea, nemulțumit de polițiștii locali, în pragul alocării normei de hrană; Cum a reapărut în magazine celebrul oțet de Margina;  Mii de hectare de teren sunt date în arendă în zona Lugoj – Făget; Cel mai mare parc industrial din mediul rural se deschide la Traian Vuia; Festivalul Lugoj Clasic, două săptămâni de artă.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Razvan

    14 iulie 2016 at 12:20

    Bineeee Biggie.

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: