Cetateanul Lugoj

Politică

Nu s-a schimbat nimic! “PSD și PNL s-au aliat în Consiliul Local Municipal Lugoj”

Nu s-a schimbat nimic! “PSD și PNL s-au aliat în Consiliul Local Municipal Lugoj”

Cetateanul Lugoj

Cei trei consilieri independenți din Lugoj, Mihai Anghel, Liviu Brândușoni și Marius Martinescu au format un grup al consilierilor independenți și au anunțat că, pe toată durata următorului mandat, vor să urmărească ca toate hotărârile consiliului local să fie legale și respectate întocmai de către primarul Francisc Boldea.  Luni, 4 iulie, cei trei au susținut și prima conferință de presă în această formulă. Printre obiectivele anunțate, au denunțat alianța formată încă de la începutul mandatului de către PSD și PNL.

“Așa cum am intuit în Consiliul Local există nu doar o majoritate a PSD ci și o alianță politică. În ședința de joia trecută , când s-au votat comisiile am văzut clar acest lucru. Dintre toate, singura care nu aparține PSD este cea de servicii, acolo unde domnul Barboni s-a proclamat președinte înainte de vot, dar nu i-a ieșit”, a spus Liviu Brândușoni.

Atât Brândușoni cât și Anghel susțin că liderul PNL, Ioan Ambruș i-a reproșat liberalului Bogdan Blidariu că nu a cedat președenția comisiei lui Ioan Barboni, pentru că el ar fi negociat doar funcția de secretar pentru PNL.

Contactat pentru o opinie, Ambruș spune că nu există nicio înțelegere între PNL și PSD. “Am pus mâna pe comisia care trebuia. Cred că sunt încă novici în politică, iar unii depășiți. Noi am reușit să luăm președenția acolo unde era cazul. Consilierii independenți ar trebui să se alinieze pe o anumită orientare ca să conteze și votul lor, Dacă tot timpul vor vota împotriva, vom vota și noi împotriva lor. Eu nu invit pe nimeni, dar nu îmi plac cei care îți bat la ușă și pe urmă fac totul pe dos. Ei trebuie să-și dea seama că în politică nu trebuie să spui mereu nu, trebuie să ai și niște scopuri politice și să faci ceva și pentru oraș”, a spus Ambruș, care a avansat opinia că toată agitația independenților e doar pentru a promova pe unul dintre ei pentru alegerile parlamentare.

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. dinel

  4 iulie 2016 at 17:52

  Ambrus a ramas aceeasi persoana care vede numai interesul sau personal si drept urmare sa vazut la alegeri ce procent rusinos a avut PNL.Nu credeam ca la asa rusine mai are tupeu sa continue la conducerea PNL si consiliul local.

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  4 iulie 2016 at 19:59

  Ioan Ambrus ar trebuie sa facă un singur lucru. Să-și dea demisia din fruntea PNL Lugoj.

 3. Stancu

  4 iulie 2016 at 20:39

  Grupul ,,NULITATILOR INDEPENDENTE”contine candidati care au obtinut scoruri rusinoase[Brandusoni 2,5%,Martinescu 3,5%]pentru functia de Primar.Cum nu le este rusine sa apara in fata lugojenilor care au aratat clar la vot ca ei nu reprezinta pe nimeni ci doar interesele lor.

 4. Franti

  4 iulie 2016 at 21:57

  Poate ne spune domnul Ambrus,cine i-a batut la usa? Si cand? Si de ce?

 5. Cosmin

  4 iulie 2016 at 22:08

  „Să se alinieze pe o anumită orientare?” Asta da afirmaţie de politician cu experienţă! Păcat că nu se mai joacă Muppets Show! Ambrus ar avea rolul principal.La toamnă dacă PNL trece pragul să spună bogdaproste!

  • nica marius

   5 iulie 2016 at 2:23

   Muppes Show din 1992 nu e cam mult ar trebui sa schimbam actorii au c-am imbatrinit si inca nu sunt satui…………….

 6. nica marius

  5 iulie 2016 at 2:20

  politicieni de carton ,cum poti face o alianta dreapta cu stanga, eu nu fac politica, nu ma pricep , dar cum poti face o alianta cu doctrine diferite …………..numai pt interese personale probabil…. la urmatoareke alegeri ar putea candida impreuna PSD SI PNL.. LUGOJENI v-a prostit iarasi clasa politica votatii in continuare si veti avea de toate……restul e de prisos

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016