Actualitate

Numărul 48 al săptămânalului Cetățeanul se află la chioșcuri. Aflați care sunt cele mai importante titluri ale ediției

Numărul 48 al săptămânalului Cetățeanul se află la chioșcuri. Aflați care sunt cele mai importante titluri ale ediției

Autoliv

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 48. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Marți, la ora 24, s-a încheiat depunerea candidaturilor pentru cei care râvnesc să ocupe fotoliul de primar sau consilier local la alegerile din 5 iunie. La Lugoj, formațiunile și independenții nu s-au grăbit să-și depună candidaturile din primele zile, majoritatea fiind înscriși în ultimele două. La final de înscrieri, Lugojul are 10 candidați pentru primar și 12 formațiuni care și-au depus liste de consilieri plus trei candidați independenți la consilier. Aflați și care sunt candidații pentru fotoliul de primar la Făget și în comunele importante din zona Lugoj-Făget din pagina 3 a ediției de astăzi Cetățeanul.

Bazinul acoperit va fi gata până în 20 mai, însă lugojenii nu vor putea face baie! După ce nimeni nu s-a atins un an de zile de obiectiv, lucrările de la bazin au reînceput în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit edilului şef, construcţia va fi finalizată până la 20 mai. Este însă doar data la care se va recepţiona lucrarea, nu şi data de la care lugojenii vor putea face baie în bazinele şi jacuzzi-urile din baza de agrement. Aflați de ce din materialul semnat Gabriel Iosa în pagina 7.

Încă un blocaj la o lucrare a Primăriei. Casa Bredicenilor era programată să fie deschisă publicului în luna ianuarie a acestui an. Lucrările de reparaţii, în valoare de peste 600.000 de lei, au început în iulie 2015, însă termenul pentru darea în folosinţă a imobilului renovat a fost depăşit de multă vreme. Ce alte probleme mai sunt la aceasta lucrare aflați din ediția de astăzi Cetățeanul.

Liderul PNL și candidatul la funcția de primar al partidului, Ioan Ambruș a dat Primăria în judecată pentru că i-ar fi umflat datoriile cu peste 70.000 de lei. Firma sa ar avea de plătit dobânzi și penalități de întârziere, sumele fiind calculate pentru perioada 2013 – 2015. Detalii într-un material semnat Daniel Dancea în pagina 5 a săptămânalului.

Tot din acest număr puteți afla programul slujbelor din Săptămâna Mare și de Paști la bisericile din Lugoj și împrejurimi dar și satele în care au loc rugi.

Alte titluri ale ediției cu numărul 48 sunt: Etichete americane pe campania electorală locală; Conflict de muncă la Făget între patronatul firmei Trimsol și muncitori; Un copil și tatăl său au rămas fără casă în urma unui incendiu Bisericuţa Grofului – Dealul Viilor, 200 de ani sub protecția Sf. Donat; O lugojeancă face performanţă la judo în ţările nordice.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: