Sport

O atletă de la CSŞ Lugoj, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional în proba de aruncare a suliţei

O atletă de la CSŞ Lugoj, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional în proba de aruncare a suliţei

Autoliv

Andrada Vânătu, născută în anul 2004, atleta care a concurat la categoria de vârstă Copile 1, a ocupat locul al treilea la proba de aruncare a suliţei, cu o performanţă de 30. 80m, la un metru de poziţia secundă. Performanţa a fost obţinută în cadrul Campionatului Naţional de Copii care s-a desfăşurat în perioada 11-12 iunie la Bucureşti şi a reunit la start peste 1200 de atleţi din întreaga ţară.

Celelalte rezultate ale atleţilor lugojeni deplasaţi nu au fost la fel de satisfăcătoare, întrucât majoritatea au acuzat probleme de sănătate. Roxana Muntariu, năcută în 2005, Copile 2, s-a clasat pe locul  11 la triatlon.

“După primele două probe a fost a doua, aproape de primul loc, însă a făcut entorsă. Bine că a terminat cursa”, a declarat profesorul Adrian Vrudnik de la CSŞ Lugoj.

La Copile 3  (2007-2008) Sarah Bozdog a fost a patra în proba de 50 m.

“S-a clasat la şase sutimi de medalie. Mă aşteptam de la această sportivă să câştige argintul, însă au intervenit emoţiile. Am scos-o din proba de garduri, pentru că am vrut să fie odihnită la viteză”, a adăugat Vrudnik.

In proba de triatlon, Costa Timeea (Copile 3) s-a clasat a şasea, Alin Oprescu (Copii 3), a venit al cincilea, iar Dana Cazacu s-a situat pe locul zece.

“Costa Timeea a avut viteza şi săritura în lungime mai slabă, dar a câştigat la 300 de metri. Dana Cazacu s-a descurcat la viteză şi la lungime, însă a alergat slab la 300 de metri”, a completat antrenorul.

Adrian Vrudnik are încredere în potenţialul sportivilor pe care îi pregăteşte, chiar dacă din cauza vârstei evoluţia lor este oscilantă şi spune că peste un an sau doi aceştia vor fi pe podiumurile naţionale.

“A  fost o concurenţă foarte mare, peste 1200 de copii din întreaga ţară, în special sportivi provenind de la CSM-uri. Am observat că CSM-urile au început să investească mult în copii. Am câştigat o medalie, însă am fost supărat că am ratat trei clasări pe podium. În plus, la început s-a afişat un program şi după aceea a fost modificat din cauză că au fost foarte mulţi concurenţi. Dar am încredere în sportivii mei, sunt de perspectivă, iar într-un an, maxim doi preconizez că vor fi în top”, a precizat Vrudnik.

La finalul săptămânii, alţi doi atleţi de la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj, Miruna Pricop şi Darius Jura vor lua parte la finala Campionatului Naţional de Cadeţi, care va avea loc la Piteşti. Jura va concura în probele de 100 m şi 200 m, iar Pricop la 400 m şi 400 m garduri şi în una dintre probele de 200 sau 800 m.

Foto arhivă

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: