Autoliv Lugoj

Sport

O atletă de la CSŞ Lugoj, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional în proba de aruncare a suliţei

O atletă de la CSŞ Lugoj, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional în proba de aruncare a suliţei

Business Strategist

Andrada Vânătu, născută în anul 2004, atleta care a concurat la categoria de vârstă Copile 1, a ocupat locul al treilea la proba de aruncare a suliţei, cu o performanţă de 30. 80m, la un metru de poziţia secundă. Performanţa a fost obţinută în cadrul Campionatului Naţional de Copii care s-a desfăşurat în perioada 11-12 iunie la Bucureşti şi a reunit la start peste 1200 de atleţi din întreaga ţară.

Celelalte rezultate ale atleţilor lugojeni deplasaţi nu au fost la fel de satisfăcătoare, întrucât majoritatea au acuzat probleme de sănătate. Roxana Muntariu, năcută în 2005, Copile 2, s-a clasat pe locul  11 la triatlon.

“După primele două probe a fost a doua, aproape de primul loc, însă a făcut entorsă. Bine că a terminat cursa”, a declarat profesorul Adrian Vrudnik de la CSŞ Lugoj.

La Copile 3  (2007-2008) Sarah Bozdog a fost a patra în proba de 50 m.

“S-a clasat la şase sutimi de medalie. Mă aşteptam de la această sportivă să câştige argintul, însă au intervenit emoţiile. Am scos-o din proba de garduri, pentru că am vrut să fie odihnită la viteză”, a adăugat Vrudnik.

In proba de triatlon, Costa Timeea (Copile 3) s-a clasat a şasea, Alin Oprescu (Copii 3), a venit al cincilea, iar Dana Cazacu s-a situat pe locul zece.

“Costa Timeea a avut viteza şi săritura în lungime mai slabă, dar a câştigat la 300 de metri. Dana Cazacu s-a descurcat la viteză şi la lungime, însă a alergat slab la 300 de metri”, a completat antrenorul.

Adrian Vrudnik are încredere în potenţialul sportivilor pe care îi pregăteşte, chiar dacă din cauza vârstei evoluţia lor este oscilantă şi spune că peste un an sau doi aceştia vor fi pe podiumurile naţionale.

“A  fost o concurenţă foarte mare, peste 1200 de copii din întreaga ţară, în special sportivi provenind de la CSM-uri. Am observat că CSM-urile au început să investească mult în copii. Am câştigat o medalie, însă am fost supărat că am ratat trei clasări pe podium. În plus, la început s-a afişat un program şi după aceea a fost modificat din cauză că au fost foarte mulţi concurenţi. Dar am încredere în sportivii mei, sunt de perspectivă, iar într-un an, maxim doi preconizez că vor fi în top”, a precizat Vrudnik.

La finalul săptămânii, alţi doi atleţi de la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj, Miruna Pricop şi Darius Jura vor lua parte la finala Campionatului Naţional de Cadeţi, care va avea loc la Piteşti. Jura va concura în probele de 100 m şi 200 m, iar Pricop la 400 m şi 400 m garduri şi în una dintre probele de 200 sau 800 m.

Foto arhivă

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: