Actualitate

O lugojeancă, prinsă cu iarbă la Festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj

O lugojeancă, prinsă cu iarbă la Festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj

Autoliv

Distracția a fost înțeleasă greșit de o lugojeancă de doar 20 de ani, care a participat duminică la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, Festivalul Electric Castle de la Bonțida, localitate aflată în apropierea orașului Cluj Napoca. La o razie efectuată de jandarmii clujeni, aceștia au fost depistat nu mai puțin de 12 petrecăreți care au avut asupra lor substanțe interzise, suspecte sau care nu aveau ce să caute într-un asemenea perimetru.

Jandarmii Grupării Mobile Cluj Napoca au luat imediat legătura cu DIICOT, care a preluat substanțele interzise pentru un control amănunțit. Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin. (1) din Legea nr. 143 / 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

„În data de 26.06.2015, în jurul orei 18:25, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex feminin, cu domiciliul în municipiul Lugoj, jud. Timiş, în vârstă de 20 ani şi care avea asupra ei 1 bucată grinder de culoare roșie, 1 pliculeț care conținea o substanță vegetală de culoare verde oliv și o țigară confecționată manual care conținea o substanță vegetală de culoare verde oliv”, se arată în comunicatul jandarmilor clujeni.

Festivalul Electric Castle este unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din țară, adunând pe scena din fața castelului Banffy din Bonțida nume grele ale muzicii mondiale precum Fatboy Slim, Asian Dub Foundation, Netsky, Rudimental, The Subways, Dub Pistols, The Prodigy și mulți alții.

sursa foto: facebook.com/ElectricCastle

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: