Autoliv Lugoj

Administrație

O stradă din Lugoj, pericol public pentru copii, după ce a fost asfaltată de curând

O stradă din Lugoj, pericol public pentru copii, după ce a fost asfaltată de curând

Cetateanul Lugoj

Mai mulţi lugojeni care trăiesc pe strada Hezerişului, recent asfaltată după ce a arătat ani la rândul ca o uliţă de sat, se plâng de faptul că şoferii care o traversează merg cu viteze cu mult peste limitele legale, punând în pericol vieţile pietonilor.

Strada Hezerişului, în lungime de aproape 2 kilometri, a fost reparată şi dată în utilizare în luna noiembrie a anului 2014, chiar dacă executantul a uitat să niveleze un pod care traversează şoseaua ce duce la centura ocolitoare a oraşului şi implicit la autostrada Lugoj-Balinţ şi Lugoj-Deva-Timişoara. Oamenii spun că situaţia este una disperată şi că şoferii profită de pe urma asfaltului proaspăt pentru a încălca limitele de viteză.

„Traficul rutier de pe strada noastră e un dezastru, eu aş propune montarea unor limitatoare deoarece se circulă foarte tare şi chiar nu aş dori să se întâmple o tragedie. Sunt biciclişti şi copii mulţi care circulă pe această stradă şi zic că limitatoarele ar fi o soluţie bună. De asemenea, să vină să stea cu radarele, deşi atunci ar merge corect doar cât e radarul acolo, după care ar merge la fel”, a explicat un locuitor de pe strada Hezerişului.

Din spusele reprezentanţilor Primăriei Lugoj, oraşul fiind beneficiar al lucrărilor realizate de Consiliul Judeţean Timiş, administraţia locală nu ştia despre problema vitezomanilor de pe strada lugojeană. Asta în ciuda faptului că locuitorii din zonă spun că au făcut sesizări şi au scris la primărie, chiar şi pe internet, că au mari probleme cu şoferii care nu respectă legea.

„Nu putem interveni prea mult pentru că e drum spre autostradă, e 50 în localitate şi cam asta este. Mă voi interesa pentru a vedea ce pot să fac în acest caz, poliţia cred că trebuie să pună radar acolo din când în când. La primărie nu a venit nicio sesizare”, a explicat primarul Francisc Boldea.

Poliţiştii lugojeni spun că nu au primit nicio sesizare în acest caz, dar că vor intensifica activitatea radarelor în perimetrul străzii problematice. Vina o poartă şi locuitorii străzii, spun autorităţile locale, care nu fac sesizări scrise când au o problemă de acest fel.

strada hezerisului lugoj (2)

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. victor L

    16 iunie 2015 at 14:23

    😛 ha ha ha,
    ca bine zice reclama: „nu lasa iarba sa-ti faca strada un iad si orasul o jungla” 😉

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: