Oana Roman pe patul de spital! Ce a pățit vedeta

0

Oana Roman a ajuns pe patul de spital iar fanii acesteia s-au îngrijorat foarte tare. Vedeta a publicat o imagine cu ea pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta a trecut prin clipe grele în ultimul timp, motiv pentru care s-a hotărât să spună tot adevărul despre starea ei de sănătate.

Oana Roman a fost invitată la o emisiune tv de la Antena Stars, loc unde a mărturisit că a mers să se interneze pentru că se simțea pur și simplu epuizată. A avut nevoie de câteva perfuzii și vitamine pentru a-și putea reveni complet, iar acum susține că este bine din nou, cel puțin fizic.

M-am internat şi mi-au băgat perfuzii cu vitamine şi tot ce trebuia. Am stat de vineri seară, până luni la prânz. Mi-a prins bine. Condiţiile sunt de parcă aş sta la un hotel de 5 stele. Faptul că am putut să stau singură, să dorm, sa mă relaxez, m-a ajutat foarte mult. Odihna de câteva zile m-a ajutat sa pot să o iau de la capăt.(…) „, a mărturisit Oana.

Iar cât despre soțul acesteia, Marius Elisei, Oana susține că o susține și îi este mereu aproape:

„El rezistă că este mai tânăr şi e trecut prin mai puţine lucruri decât mine. Nu a avut aşa multe probleme. Nu pot să zic că a trăit drame.(…) Viaţa m-a obligat să trec prin multe lucruri şi de asta am mai mare anduranţa. Şi bărbaţii pot duce nişte lucruri pe care femeile nu le pot duce. Nu-s de acord cu feminismul dus la extrem.” a afirmat, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Roman.

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultima perioadă

Oana a slăbit în mod uimitor și se mândrește cu noua ei siluetă. Încă de la începutul anului 2019, vedeta s-a apucat serios de slăbit, iar rezultatele au venit fără întârziere.

Vedeta se simte super bine în pielea ei acum, așa că nu s-a ferit să și posteze mai multe imagini pe rețelele de socializare.

„Before and after! După 6 săptămâni de proceduri, dieta si sport, cam astea sunt rezultatele! Minus 5-6 kg si cam minus 4cm pe peste tot”, a notat Oana în dreptul altei fotografii, pe Instagram.

Aceasta a postat de asemenea și un videoclip, cu următoarea descriere:

„Mândră de noua mea siluetă” 

Sursa: News24.ro.

Citește și