Oscarurile „Fără Zoom” provoacă reacții adverse, relatează presa de la Hollywood

0

Politica „No Zoom” pentru ceremonia Oscar de anul acesta se dovedește a fi o durere de cap pentru mai mulți nominalizați care locuiesc în afara Statelor Unite și care sunt încă sub restricții de pandemie, potrivit publicațiilor de la Hollywood.
Variety and Deadline Hollywood a raportat miercuri că publiciștii și unii directori de studio s-au plâns la academia de film despre problemele de logistică, costuri și carantină ridicate de decizia de a interzice nominalizărilor să participe la ceremonie de la distanță.

Academia de artă și științe cinematografice, care organizează ceremonia, nu a returnat o cerere de comentarii asupra rapoartelor.

Datorită pandemiei de coronavirus, spectacolul din 25 aprilie pentru a înmâna cele mai înalte onoruri din industria cinematografică va avea loc atât la Union Station din Downtown Los Angeles, cât și la tradiționalul premiu al Academiei la Teatrul Dolby din Hollywood.

Producătorii au spus săptămâna trecută că „nu va exista o opțiune de zoom în spectacol” și i-au încurajat pe candidați să participe personal.
Cel puțin nouă candidați, inclusiv regizorul „Promising Young Woman” Emerald Fennell și vedeta Carey Mulligan, locuiesc în Marea Britanie. Săptămâna viitoare, Anglia va interzice călătoriile internaționale neesențiale până la mijlocul lunii mai.

Reprezentanții celor cinci lungmetraje internaționale – prezentate de Danemarca, Hong Kong, România, Tunisia și Bosnia – s-ar putea confrunta cu obstacole pentru a ajunge la Los Angeles, a remarcat Variety și Deadline.

Unii dintre ceilalți 200 de nominalizați vor lucra la producții care necesită carantină sau vor trăi în „bule” restricționate cu distribuție și echipaj, au spus publicațiile.

Vizitatorii din California sunt în prezent așteptați să facă o carantină timp de 10 zile. Călătorii către țări din afara Statelor Unite sunt, de asemenea, supuși unor cerințe variate de carantină.
Variety a declarat că o ședință din această săptămână pentru a discuta problemele dintre Academie, directorii studiourilor de film și publiciști a fost anulată.

Alte spectacole de premii din ultimele luni au înlocuit întâlnirile obișnuite în persoană la cine de gală și pe scenă cu apariții pre-înregistrate sau evenimente virtuale sau o combinație a celor cu adunări mici în persoană.

Dar publicul de televiziune a scăzut, Globurile de Aur și Grammy-urile atrăgând cel mai mic număr din ultimele decenii.

Sursa: Financiarul.ro

Citește și