Actualitate

Pan, Visions și The Walk, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Pan, Visions și The Walk, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Trei noi pelicule, proaspăt lansate de la Hollywood vor fi disponibile începând cu săptămâna următoare la cinematograful lugojean, acestea îmbinând genurile dramă, aventură și horror. Lugojenii vor putea vedea filmul Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri, cea mai nouă ecranizare a legendei lui Peter Pan, în regia lui Joe Wright și avându-i ca protagoniști pe Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller și alții.

Un alt film nou pe care fanii cinematografiei îl pot vedea la Lugoj este Visions (Viziuni), cel mai nou horror ieșit pe porțile studiourilor americane. Filmul reprezintă debutul în peliculele de groază ale celebrului actor Jim Parsons, care îl interpretează pe Sheldon Cooper în sitcomul „The Big Bang Theory”. Tot începând cu săptămâna viitoare, la cinematograful din oraș va putea fi urmărită pelicula The Walk: Sfidează limitele, cu Joseph Gordon-Levitt și Ben Kingsley, în regia lui Robert Zemeckis.

Programul săptămânii 2 – 8 octombrie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 2 – 4 octombrie: Sleeping With Other People 2D, 17:00 și 20:00; Black Mass 2D, 17:30 și 20:30;
Sâmbătă și Duminică, 3 și 4 octombrie: Blinky Bill 2D, 10:00;
Joi, 8 octombrie: Pan 3D, 17:00; Visions 2D, 17:30 și 20:30; The Walk 3D, 20:00.

Pan: Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

Visions: Lăsând în urmă viaţa agitată de la oraş, tânăra Eveleigh (Fisher), care va deveni în curând mamă, îl urmează pe soţul ei, David (Mount), la frumoasa sa casă de la ţară, unde cultivă viţă de vie. Din nefericire, ea va fi terorizată aici de o apariţie fantomatică, o persoană cu glugă pe cap, care i se arată numai ei. Nimeni altcineva nu poate vedea sau auzi mişcările acestei fantome, nici măcar David, care e din ce în ce mai îngrijorat de starea de sănătate a soţiei sale.

The Walk: Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: