Sport

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a obţinut o nouă victorie în Liga a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au trecut de Progresul Ciacova cu 2-1,  într-un meci desfăşurat în deplasare, care a contat pentru etapa a doua a campionatului.

Deznodământul meciului a fost stabilit încă din prima repriză, când Denis Vânătu a punctat de două ori pentru victoria la limită a echipei lugojene. Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 13, apoi a venit egalarea gazdelor în minutul 26, autor fiind Andrei Lazea. Vânătu a dus la desprinderea echipei lugojene pe tabela de marcaj în minutul 37 şi la stabilirea scorului final al meciului CSM Lugoj II- Progresul Ciacova 2-1.

În a doua parte a jocului, Ciacova a jucat foarte dur, peste limita regulamentului, însă Lugojul a rezistat, reuşind să păstreze avantajul pe tabela de marcaj. Ba mai mult, lugojenii au avut un penalty neacordat în minutul 88, când Marta a scăpat singur cu portarul, acesta din urmă intervenind neregulamentar.

“A fost un meci greu, cu o echipă incomodă, care a faultat foarte mult. Iar publicul a pus o presiune foarte mare. Au fost cel puţin 200 de persoane care au huiduit şi au înjurat pe tot parcursul meciului. Au fost câţiva oameni în faţa băncii de rezeve care m-au înjurat din primul până în ultimul minut. Băieţii au alergat foarte mult, deşi a fost foarte cald, iar echipa adversă a căutat mereu să scoată faulturi la 16-20 de metri de poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul lugojenilor.

CSM Lugoj se află la a doua victorie în campionatul Ligii a IV-a din două posibile. Performanţa este cu atât mai consistentă cu cât Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au format echipa cu o săptămână înainte de debutul campionatului.

“Avem 11 jucători de toţi. Fără întăriri de la prima echipă, care ne-a trimis 4-5 jucători nu am fi putut face faţă. Noi am vrea să nu depindem de ei, dar e greu, pentru că nu ai cum să aduci jucători peste noapte, care să şi facă faţă la Liga a IV-a”, a adăugat Dan Bidiviu.

Etapa viitoare CSM Lugoj II va întâlni pe teren propriu echipa Voinţa Maşloc, care în sezonul precedent a încheiat pe locul al doilea în Liga a IV-a Timiş. Meciul va avea loc duminică, 28 august cu începere de la ora 11.

CSM Lugoj II: Sorin Micşa, Raul Peptănuş, Paul Făgeţan, Claudiu Ardelean, Graţian Tătar, Eduard Olariu, Denis Vânătu, Caius Marta, Laurenţiu Sărăcin, Lucian Stoica, Alexandru Bodochi. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Cosmin Bek, Ionadan Lascu.

Progresul Ciacova: Claudiu Martescu, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Mădălin Ciurariu, Nicu Bona, Dinu Golea, Alexandru Ivan, Mario Porcescu, Tibor Bokor, Vasile Rupa, Andrei Lazea. Au mai intrat: Florin Dracea, Flavius Ion, Alexandru Guliaş.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: