Sport

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a obţinut o nouă victorie în Liga a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au trecut de Progresul Ciacova cu 2-1,  într-un meci desfăşurat în deplasare, care a contat pentru etapa a doua a campionatului.

Deznodământul meciului a fost stabilit încă din prima repriză, când Denis Vânătu a punctat de două ori pentru victoria la limită a echipei lugojene. Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 13, apoi a venit egalarea gazdelor în minutul 26, autor fiind Andrei Lazea. Vânătu a dus la desprinderea echipei lugojene pe tabela de marcaj în minutul 37 şi la stabilirea scorului final al meciului CSM Lugoj II- Progresul Ciacova 2-1.

În a doua parte a jocului, Ciacova a jucat foarte dur, peste limita regulamentului, însă Lugojul a rezistat, reuşind să păstreze avantajul pe tabela de marcaj. Ba mai mult, lugojenii au avut un penalty neacordat în minutul 88, când Marta a scăpat singur cu portarul, acesta din urmă intervenind neregulamentar.

“A fost un meci greu, cu o echipă incomodă, care a faultat foarte mult. Iar publicul a pus o presiune foarte mare. Au fost cel puţin 200 de persoane care au huiduit şi au înjurat pe tot parcursul meciului. Au fost câţiva oameni în faţa băncii de rezeve care m-au înjurat din primul până în ultimul minut. Băieţii au alergat foarte mult, deşi a fost foarte cald, iar echipa adversă a căutat mereu să scoată faulturi la 16-20 de metri de poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul lugojenilor.

CSM Lugoj se află la a doua victorie în campionatul Ligii a IV-a din două posibile. Performanţa este cu atât mai consistentă cu cât Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au format echipa cu o săptămână înainte de debutul campionatului.

“Avem 11 jucători de toţi. Fără întăriri de la prima echipă, care ne-a trimis 4-5 jucători nu am fi putut face faţă. Noi am vrea să nu depindem de ei, dar e greu, pentru că nu ai cum să aduci jucători peste noapte, care să şi facă faţă la Liga a IV-a”, a adăugat Dan Bidiviu.

Etapa viitoare CSM Lugoj II va întâlni pe teren propriu echipa Voinţa Maşloc, care în sezonul precedent a încheiat pe locul al doilea în Liga a IV-a Timiş. Meciul va avea loc duminică, 28 august cu începere de la ora 11.

CSM Lugoj II: Sorin Micşa, Raul Peptănuş, Paul Făgeţan, Claudiu Ardelean, Graţian Tătar, Eduard Olariu, Denis Vânătu, Caius Marta, Laurenţiu Sărăcin, Lucian Stoica, Alexandru Bodochi. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Cosmin Bek, Ionadan Lascu.

Progresul Ciacova: Claudiu Martescu, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Mădălin Ciurariu, Nicu Bona, Dinu Golea, Alexandru Ivan, Mario Porcescu, Tibor Bokor, Vasile Rupa, Andrei Lazea. Au mai intrat: Florin Dracea, Flavius Ion, Alexandru Guliaş.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: