Autoliv Lugoj

Sport

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a obţinut o nouă victorie în Liga a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au trecut de Progresul Ciacova cu 2-1,  într-un meci desfăşurat în deplasare, care a contat pentru etapa a doua a campionatului.

Deznodământul meciului a fost stabilit încă din prima repriză, când Denis Vânătu a punctat de două ori pentru victoria la limită a echipei lugojene. Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 13, apoi a venit egalarea gazdelor în minutul 26, autor fiind Andrei Lazea. Vânătu a dus la desprinderea echipei lugojene pe tabela de marcaj în minutul 37 şi la stabilirea scorului final al meciului CSM Lugoj II- Progresul Ciacova 2-1.

În a doua parte a jocului, Ciacova a jucat foarte dur, peste limita regulamentului, însă Lugojul a rezistat, reuşind să păstreze avantajul pe tabela de marcaj. Ba mai mult, lugojenii au avut un penalty neacordat în minutul 88, când Marta a scăpat singur cu portarul, acesta din urmă intervenind neregulamentar.

“A fost un meci greu, cu o echipă incomodă, care a faultat foarte mult. Iar publicul a pus o presiune foarte mare. Au fost cel puţin 200 de persoane care au huiduit şi au înjurat pe tot parcursul meciului. Au fost câţiva oameni în faţa băncii de rezeve care m-au înjurat din primul până în ultimul minut. Băieţii au alergat foarte mult, deşi a fost foarte cald, iar echipa adversă a căutat mereu să scoată faulturi la 16-20 de metri de poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul lugojenilor.

CSM Lugoj se află la a doua victorie în campionatul Ligii a IV-a din două posibile. Performanţa este cu atât mai consistentă cu cât Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au format echipa cu o săptămână înainte de debutul campionatului.

“Avem 11 jucători de toţi. Fără întăriri de la prima echipă, care ne-a trimis 4-5 jucători nu am fi putut face faţă. Noi am vrea să nu depindem de ei, dar e greu, pentru că nu ai cum să aduci jucători peste noapte, care să şi facă faţă la Liga a IV-a”, a adăugat Dan Bidiviu.

Etapa viitoare CSM Lugoj II va întâlni pe teren propriu echipa Voinţa Maşloc, care în sezonul precedent a încheiat pe locul al doilea în Liga a IV-a Timiş. Meciul va avea loc duminică, 28 august cu începere de la ora 11.

CSM Lugoj II: Sorin Micşa, Raul Peptănuş, Paul Făgeţan, Claudiu Ardelean, Graţian Tătar, Eduard Olariu, Denis Vânătu, Caius Marta, Laurenţiu Sărăcin, Lucian Stoica, Alexandru Bodochi. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Cosmin Bek, Ionadan Lascu.

Progresul Ciacova: Claudiu Martescu, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Mădălin Ciurariu, Nicu Bona, Dinu Golea, Alexandru Ivan, Mario Porcescu, Tibor Bokor, Vasile Rupa, Andrei Lazea. Au mai intrat: Florin Dracea, Flavius Ion, Alexandru Guliaş.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: