Actualitate

Patricia Ghemeș va conduce instituțiile de cultură din Lugoj

Patricia Ghemeș va conduce instituțiile de cultură din Lugoj

Autoliv

Instituțiile de cultură din Lugoj vor fi coordonate de către o nouă consilieră a primarului Francisc Boldea. Este vorba despre Patricia Ghemeș, care a mai ocupat funcția de consilier al primarului lugojean, în urmă cu trei ani.

“O să încerc să aduc doi funcționari, înalți funcționari publici! E vorba de Patricia Ghemeș, care a mai fost consiliera mea și care se va ocupa de partea de cultură. Va coordona instituțiile de cultură. Pentru că trebuie să facă cineva și asta. Eu singur nu pot să o fac. Un singur om nu poate face totul!”, a declarat Boldea, care susține că în același timp cu consiliera sa va veni și soțul.

“Trebuie să-i găsim ceva pe latura economică, pentru că el are funcție de conducere acolo”, a  declarat Francisc Boldea. În prezent, cei doi sunt angajați ai Institutului Diplomatic Român.

Francisc Boldea își dorește să pună în aplicare un proiect mai vechi prin care să toate instituțiile de cultură din Lugoj să fie conduse de către o singură persoană, “așa cum era și înainte, când totul era condus de la Casa de Cultură”.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Lute , nepotul lui Ipse.

  27 iulie 2016 at 0:02

  „Domnule” Boldea ar trebui sa va intre in cap, ca nu sunteti patronul orasului, ci primarul ales de oamenii care locuiesc aici in oras. Pana acum ati numit in functii de conducere ale unor institutii toti semi-analfabetii, fara nici un concurs. Chiar nimeni nu va poate verifica porcariile care le-ati facut? Si vreti sa continuati cu magariile acestea si mai departe. In primul rand ar trebui facut un test psihic si de cultura generala fiecarui candidat pentru aceasta functie sau oricare alta functie de conducere intr-o institutie de cultura! Nu ne mai luati pe toti de fraieri.

 2. cacone

  27 iulie 2016 at 9:02

  Iara dezinformezi boldica…Astia preainalti functionari publici cu „functii de conducere”??????Poate in vise muica… pe saitu idr la Biroul financiar, contabilitate si logistica, condus de Stefanut Iacob(!), sef birou gasim la
  Compartiment Control Financiar Preventiv Propriu (C.F.P.P.) Nicolae MANEA, Consilier Relații I si la
  Compartiment Resurse Umane pe Patricia MANEA, Consilier Relații I!!!! Asta DA inCULTURA!!!

 3. cristi

  24 aprilie 2017 at 16:57

  d-le boldea cu b mic, vezi ca nu sunte in corea de nord si nici in teleorman la dragnea sa faci pe dictatorul , ceea ce faci tu se numeste nepotism , si escrocherie pe fata, adica schimbi din functi directori din diverse posturi asa dupa cum iti bate vantul in tufa aia capilara care o ai, am auzit ca pe vremuri erai profesor de fizica , cear fi sa vi intr-o plimbare asa prin fata blocului meu si sa experimentezi ca Newton cand se plimba printr-o livada si ia cazut un mar in cap, in cazul de fata la care ma refer eu tie boldea a iti va pica un ghiveci de flori, ma rog ce flori ai vrea sa porti panselute , muscate , in tufa aia capilara, boldea esti un dezastru pt orasul Lugoj, ne indepartezi pe zi ce trece de lumea civilizata si culturala, nu esti bun de primar in fruntea Lugojului, tu ar trebui sa fi primar prin coclaurile din teleorman fati valiza si te du mai boldea faci banateni de rusine stim tu nu iti dai seama ca esti nesimtit dar iti spunem noi.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017

Un cetăţean german va primi “Cheia Oraşului” Lugoj

Cetateanul16 mai 2017

Funcţionari RAR Timiş, parteneri cu o reţea de hoţi de maşini

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: