Actualitate

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Cetateanul Lugoj

Chiar dacă legea antifumat le-a dat peste cap cifrele de afaceri, patronii de cafenele şi baruri din Lugoj se pregătesc de sezonul rece, când încasările, diminuate de interzicerea fumatului în localuri, vor scădea şi mai mult decât până acum. Totuşi, câţiva patroni au investit în sisteme de încălzit terasele localurilor pe care le au în subordine, astfel că, speră ei, clienţii nu vor ezita să le calce pragul nici la temperaturi scăzute sau dacă vor fi înconjuraţi de nămeţi.

„Sunt câteva lampe cu infraroşu care încălzesc corpul uman, nu şi aerul din jur. În Germania de exemplu sunt de 5 ani, la noi fiind chestia cu fumatul interzis nouă, ne-am gândit că ar fi cazul să aducem şi aici pentru clienţii fumători”, a explicat pentru Cetăţeanul Dan Haica, proprietarul English Pub.

La Grand Corso, cea mai mare cafenea din Lugoj, patronii au achiziţionat şi ei un sistem asemănător, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi în sezonul rece.

„Am achiziţionat 14 lămpi, dintre care am montat deja 6 şi le vom monta şi pe restul când vor ajunge din Austria. Vrem să le oferim clienţilor şansa să îşi poată servi cafeaua şi ţigara la noi în local, în ciuda frigului şi legii antifumat, aşa cum o fac şi vara”, a declarat pentru Cetăţeanul Bakija Idrizi, patron al cafenelelor Corso.

Un încălzitor cu lampă infraroşu care poate încălzi o masă de patru persoane are un preţ de pornire de 700 de lei pe site-urile de specialitate, putând ajunge să coste până la 2000 de lei, în funcţie de consum, rezistenţa la intemperii şi alţi factori.

foto: Facebook.com/GrandCorso

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016