Autoliv Lugoj

Actualitate

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Business Strategist

Singurul club de noapte din Lugoj, Club Vegas situat pe strada Astalaș ar putea să își țină porțile închise în acest weekend, după ce patronul și personalul localului și-au exprimat solidaritatea cu cele întâmplate vineri seara la Clubul Colectiv din București. După ce câteva artificii au fost aprinse la finalul concertului trupei Goodbye to Gravity, tavanul localului din Sectorul 4 al Capitalei a luat foc, în câteva secunde întreaga încăpere fiind cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului, a fost declarată starea de urgență, sute de forțe de ordine, medici și pompieri intervenind pentru a salva cât mai multe vieți. Din nefericire, 27 de persoane au murit și alte 148 sunt internate în toate spitalele din București, majoritatea în stare gravă. Despre nenorocire, patronatul clubului de noapte lugojean a spus că este o situație tragică, dar că localul pe care îl conduce are toate avizele la zi.

„Chiar am fost verificați acum cinci luni de către pompieri. Noi avem extinctoare, plan de evacuare, tot ce trebuie. Ne-am ținut tot timpul după legi, nu să îmi protejez angajații sau ceva. Angajații au instruire, au venit anume pompierii și le-au făcut instructaj. Avem dublură de ușă, și pe partea de sus, și la cea de jos”, a declarat pentru Cetățeanul Sorin Micșa, patronul Clubului Vegas din Lugoj.

După ce șefii guvernului au anunțat controale drastice în toate localurile de noapte din țară, și la Lugoj se așteaptă o asemenea verificare din partea autorităților

„Ne așteptăm și la controale, probabil că și artificiile o să le scoată, cine știe ce se va întâmpla după această nenorocire. Noi nu ne comparăm cu acel club, nici dacă ține cineva bricheta pe perete, nu se poate aprinde. Ei au avut acel burete care s-a aprins repede, la noi antifonicul e dedesubt de rigips și avem capitonat cu un material care e ignifug”, a mai explicat patronul de la Club Vegas.

Din cauza tragediei întâmplate ieri seara în clubul din capitală, majoritatea patronilor de cluburi din județul Timiș au anulat deja petrecerile de Halloween.

„Noi avem patru extinctoare avizate de pompieri, la o capacitate de 140 de persoane. Nu lipsesc în nicio sâmbătă de acolo, am oameni de ordine, suntem autorizați. Probabil că o să închidem diseară clubul, în semn de respect pentru ce s-a întâmplat la București”, a concluzionat Sorin Micșa.

În urma tragediei de vineri seara, Guvernul României a decretat doliu național pentru trei zile.

sursa foto. vice.com/ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. NoName

    1 noiembrie 2015 at 13:45

    „Club Vegas situat pe strada Astalaș”

    Nu e OK să existe un club de noapte, în acea locaţie… Or fi dotaţi cu extinctoare şi antifonaţi – doar până când cei care pleacă urlă, beţi, pe la 2-3 noaptea şi borăsc pe sute de metri de trotuar, din Micro 4 până pe Timişorii… Sigur, nu clubul e de vină aici – ci Primăria Lugoj. Cum draq să autorizezi un asemenea viespar de noapte, în buricul unui cartier ?! Sau între cartiere, zonă populată cu oameni care au nevoie de linişte – pentru a munci voioşi, a doua zi… ?!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: