Actualitate

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Cetateanul Lugoj

Singurul club de noapte din Lugoj, Club Vegas situat pe strada Astalaș ar putea să își țină porțile închise în acest weekend, după ce patronul și personalul localului și-au exprimat solidaritatea cu cele întâmplate vineri seara la Clubul Colectiv din București. După ce câteva artificii au fost aprinse la finalul concertului trupei Goodbye to Gravity, tavanul localului din Sectorul 4 al Capitalei a luat foc, în câteva secunde întreaga încăpere fiind cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului, a fost declarată starea de urgență, sute de forțe de ordine, medici și pompieri intervenind pentru a salva cât mai multe vieți. Din nefericire, 27 de persoane au murit și alte 148 sunt internate în toate spitalele din București, majoritatea în stare gravă. Despre nenorocire, patronatul clubului de noapte lugojean a spus că este o situație tragică, dar că localul pe care îl conduce are toate avizele la zi.

„Chiar am fost verificați acum cinci luni de către pompieri. Noi avem extinctoare, plan de evacuare, tot ce trebuie. Ne-am ținut tot timpul după legi, nu să îmi protejez angajații sau ceva. Angajații au instruire, au venit anume pompierii și le-au făcut instructaj. Avem dublură de ușă, și pe partea de sus, și la cea de jos”, a declarat pentru Cetățeanul Sorin Micșa, patronul Clubului Vegas din Lugoj.

După ce șefii guvernului au anunțat controale drastice în toate localurile de noapte din țară, și la Lugoj se așteaptă o asemenea verificare din partea autorităților

„Ne așteptăm și la controale, probabil că și artificiile o să le scoată, cine știe ce se va întâmpla după această nenorocire. Noi nu ne comparăm cu acel club, nici dacă ține cineva bricheta pe perete, nu se poate aprinde. Ei au avut acel burete care s-a aprins repede, la noi antifonicul e dedesubt de rigips și avem capitonat cu un material care e ignifug”, a mai explicat patronul de la Club Vegas.

Din cauza tragediei întâmplate ieri seara în clubul din capitală, majoritatea patronilor de cluburi din județul Timiș au anulat deja petrecerile de Halloween.

„Noi avem patru extinctoare avizate de pompieri, la o capacitate de 140 de persoane. Nu lipsesc în nicio sâmbătă de acolo, am oameni de ordine, suntem autorizați. Probabil că o să închidem diseară clubul, în semn de respect pentru ce s-a întâmplat la București”, a concluzionat Sorin Micșa.

În urma tragediei de vineri seara, Guvernul României a decretat doliu național pentru trei zile.

sursa foto. vice.com/ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. NoName

    1 noiembrie 2015 at 13:45

    „Club Vegas situat pe strada Astalaș”

    Nu e OK să existe un club de noapte, în acea locaţie… Or fi dotaţi cu extinctoare şi antifonaţi – doar până când cei care pleacă urlă, beţi, pe la 2-3 noaptea şi borăsc pe sute de metri de trotuar, din Micro 4 până pe Timişorii… Sigur, nu clubul e de vină aici – ci Primăria Lugoj. Cum draq să autorizezi un asemenea viespar de noapte, în buricul unui cartier ?! Sau între cartiere, zonă populată cu oameni care au nevoie de linişte – pentru a munci voioşi, a doua zi… ?!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: