Actualitate

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Autoliv

Singurul club de noapte din Lugoj, Club Vegas situat pe strada Astalaș ar putea să își țină porțile închise în acest weekend, după ce patronul și personalul localului și-au exprimat solidaritatea cu cele întâmplate vineri seara la Clubul Colectiv din București. După ce câteva artificii au fost aprinse la finalul concertului trupei Goodbye to Gravity, tavanul localului din Sectorul 4 al Capitalei a luat foc, în câteva secunde întreaga încăpere fiind cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului, a fost declarată starea de urgență, sute de forțe de ordine, medici și pompieri intervenind pentru a salva cât mai multe vieți. Din nefericire, 27 de persoane au murit și alte 148 sunt internate în toate spitalele din București, majoritatea în stare gravă. Despre nenorocire, patronatul clubului de noapte lugojean a spus că este o situație tragică, dar că localul pe care îl conduce are toate avizele la zi.

„Chiar am fost verificați acum cinci luni de către pompieri. Noi avem extinctoare, plan de evacuare, tot ce trebuie. Ne-am ținut tot timpul după legi, nu să îmi protejez angajații sau ceva. Angajații au instruire, au venit anume pompierii și le-au făcut instructaj. Avem dublură de ușă, și pe partea de sus, și la cea de jos”, a declarat pentru Cetățeanul Sorin Micșa, patronul Clubului Vegas din Lugoj.

După ce șefii guvernului au anunțat controale drastice în toate localurile de noapte din țară, și la Lugoj se așteaptă o asemenea verificare din partea autorităților

„Ne așteptăm și la controale, probabil că și artificiile o să le scoată, cine știe ce se va întâmpla după această nenorocire. Noi nu ne comparăm cu acel club, nici dacă ține cineva bricheta pe perete, nu se poate aprinde. Ei au avut acel burete care s-a aprins repede, la noi antifonicul e dedesubt de rigips și avem capitonat cu un material care e ignifug”, a mai explicat patronul de la Club Vegas.

Din cauza tragediei întâmplate ieri seara în clubul din capitală, majoritatea patronilor de cluburi din județul Timiș au anulat deja petrecerile de Halloween.

„Noi avem patru extinctoare avizate de pompieri, la o capacitate de 140 de persoane. Nu lipsesc în nicio sâmbătă de acolo, am oameni de ordine, suntem autorizați. Probabil că o să închidem diseară clubul, în semn de respect pentru ce s-a întâmplat la București”, a concluzionat Sorin Micșa.

În urma tragediei de vineri seara, Guvernul României a decretat doliu național pentru trei zile.

sursa foto. vice.com/ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. NoName

    1 noiembrie 2015 at 13:45

    „Club Vegas situat pe strada Astalaș”

    Nu e OK să existe un club de noapte, în acea locaţie… Or fi dotaţi cu extinctoare şi antifonaţi – doar până când cei care pleacă urlă, beţi, pe la 2-3 noaptea şi borăsc pe sute de metri de trotuar, din Micro 4 până pe Timişorii… Sigur, nu clubul e de vină aici – ci Primăria Lugoj. Cum draq să autorizezi un asemenea viespar de noapte, în buricul unui cartier ?! Sau între cartiere, zonă populată cu oameni care au nevoie de linişte – pentru a munci voioşi, a doua zi… ?!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: