Sport

Patru fotbalişti au plecat de la CSM Lugoj. Vezi programul meciurilor de pregătire ale echipei

Patru fotbalişti au plecat de la CSM Lugoj. Vezi programul meciurilor de pregătire ale echipei

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a jucat duminică, 17 iulie, primul meci de pregătire, în compania formaţiei Flacăra Făget. Jocul a fost pierdut cu 1-0 de către echipa lugojeană. În partida de sâmbătă nu a contat atât de mult rezultatul, ci faptul că antrenorul Cosmin Petruescu a putut să vadă la lucru cei 16 juniori pe care i-a avut la dispoziţie în prima săptămână. la dispoziţie şi a se hotărî care fac faţă cerinţelor CSM-uui.

“Nu pot să dau numele acestor jucători decât atunci când vor semna contractele cu noi. Până atunci nu pot să vorbesc despre transferuri la CSM. Nu aş face altceva decât să atrag atenţia altor echipe şi altor cluburi asupra lor. Din punct de vedere sportiv, cu o mare parte dintre jucătorii nou veniţi la echipă mi-ar plăcea să colaborăm. Rămâne ca în săptămâna care urmează să-şi rezolve situaţia la cluburile de la care provin. Cred că din punct de vedere al contractului dintre club şi jucător lucrurile sunt destul de clare şi pot spune că în mare parte ne-am înţeles cu jucătorii respectivi, dar vom vedea în ce măsură vor putea să-şi aducă dezlegări de la cluburile pentru care au evoluat, pentru că noi acceptăm doar jucătorii liberi de contract şi care vin cu dezlegarea în mână, neavând posibilitatea de a cumpăra fotbalişti”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Pregătire centralizată pe plan local

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii care au hotărât să părăsească formaţia lugojeană, până acum, certe sunt plecările lui Vlădia şi Poiană la Ighiu, Mânecan la Ripensia şi Dobricean în Germania. După spusele antrenorului, în zilele următoare, şi alţi jucători din fosta echipă ar putea să aleagă să plece de la CSM. Până la finalul săptămânii viitoare Cosmin Petruescu speră să definitiveze lotul pentru ca în perioada 25 iulie-6 august să intre într-un program de pregătire centralizată, pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi.

“Cu ceilalţi jucători se discută prelungirea angajamentelor. Până în momentul de faţă suntem doar în faza de discuţii, nu s-a semnat niciun fel de angajament cu cei aflaţi la final de contract. E posibil să mai renunţe şi alţii. Poate vor merge în altă parte sau vor abandona activitatea fotbalistică. În funcţie de lotul pe care îl vom avea la dispoziţie vom stabili, împreună cu domnul director Gheorghe Bologa obiectivul pentru acest sezon competiţional”, a mai spus Petruescu.

Programul meciurilor de pregătire

Următorul meci amical pe care formaţia lugojeană l-ar putea susţine ar fi sâmbătă, 23 iulie, în compania formaţiei ACS Poli. Desfăşurarea meciului este condiţionată de rămânerea lui ACS Poli în Liga I.

“În condiţiile în care ACS Poli nu va fi primită în Liga I, sâmbătă de la orele 11 avem programat un meci cu cei de la Timişoara. Dacă cei de la ACS Poli vor fi primiţi în Liga I, acest joc de pregătire nu se va mai disputa şi avem varianta de a juca din nou cu echipa de la Făget”, a afirmat Petruescu.

Programul complet al meciurilor de pregătire este următorul:

 30 iulie CSM Lugoj- Ghiroda (Liga a IV-a Timiş)

 3 august CSM Lugoj- Lunca Teuz Cermei (Liga a III-a, Arad)

 6 august CSM Lugoj- Şcolar Reşiţa (Liga a III-a).

10 august CSM Lugoj- Giarmata (Liga a III-a)

13 august Şcolar Reşiţa- CSM Lugoj,

 19 august CSM Lugoj- Naţional Sebiş (Liga a III-a).

Debutul noului sezon va avea loc în 27 august.

Între timp va avea loc un joc în Cupa României, însă nu se ştie exact data exactă şi nici echipa cu care CSM Lugoj va juca.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Meciul amical dintre CSM Lugoj şi ACS Poli a fost anulat. Echipa lugojeană va întalni pe teren propriu Flacăra Făget | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: