Sport

Patru fotbalişti au plecat de la CSM Lugoj. Vezi programul meciurilor de pregătire ale echipei

Patru fotbalişti au plecat de la CSM Lugoj. Vezi programul meciurilor de pregătire ale echipei

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a jucat duminică, 17 iulie, primul meci de pregătire, în compania formaţiei Flacăra Făget. Jocul a fost pierdut cu 1-0 de către echipa lugojeană. În partida de sâmbătă nu a contat atât de mult rezultatul, ci faptul că antrenorul Cosmin Petruescu a putut să vadă la lucru cei 16 juniori pe care i-a avut la dispoziţie în prima săptămână. la dispoziţie şi a se hotărî care fac faţă cerinţelor CSM-uui.

“Nu pot să dau numele acestor jucători decât atunci când vor semna contractele cu noi. Până atunci nu pot să vorbesc despre transferuri la CSM. Nu aş face altceva decât să atrag atenţia altor echipe şi altor cluburi asupra lor. Din punct de vedere sportiv, cu o mare parte dintre jucătorii nou veniţi la echipă mi-ar plăcea să colaborăm. Rămâne ca în săptămâna care urmează să-şi rezolve situaţia la cluburile de la care provin. Cred că din punct de vedere al contractului dintre club şi jucător lucrurile sunt destul de clare şi pot spune că în mare parte ne-am înţeles cu jucătorii respectivi, dar vom vedea în ce măsură vor putea să-şi aducă dezlegări de la cluburile pentru care au evoluat, pentru că noi acceptăm doar jucătorii liberi de contract şi care vin cu dezlegarea în mână, neavând posibilitatea de a cumpăra fotbalişti”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Pregătire centralizată pe plan local

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii care au hotărât să părăsească formaţia lugojeană, până acum, certe sunt plecările lui Vlădia şi Poiană la Ighiu, Mânecan la Ripensia şi Dobricean în Germania. După spusele antrenorului, în zilele următoare, şi alţi jucători din fosta echipă ar putea să aleagă să plece de la CSM. Până la finalul săptămânii viitoare Cosmin Petruescu speră să definitiveze lotul pentru ca în perioada 25 iulie-6 august să intre într-un program de pregătire centralizată, pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi.

“Cu ceilalţi jucători se discută prelungirea angajamentelor. Până în momentul de faţă suntem doar în faza de discuţii, nu s-a semnat niciun fel de angajament cu cei aflaţi la final de contract. E posibil să mai renunţe şi alţii. Poate vor merge în altă parte sau vor abandona activitatea fotbalistică. În funcţie de lotul pe care îl vom avea la dispoziţie vom stabili, împreună cu domnul director Gheorghe Bologa obiectivul pentru acest sezon competiţional”, a mai spus Petruescu.

Programul meciurilor de pregătire

Următorul meci amical pe care formaţia lugojeană l-ar putea susţine ar fi sâmbătă, 23 iulie, în compania formaţiei ACS Poli. Desfăşurarea meciului este condiţionată de rămânerea lui ACS Poli în Liga I.

“În condiţiile în care ACS Poli nu va fi primită în Liga I, sâmbătă de la orele 11 avem programat un meci cu cei de la Timişoara. Dacă cei de la ACS Poli vor fi primiţi în Liga I, acest joc de pregătire nu se va mai disputa şi avem varianta de a juca din nou cu echipa de la Făget”, a afirmat Petruescu.

Programul complet al meciurilor de pregătire este următorul:

 30 iulie CSM Lugoj- Ghiroda (Liga a IV-a Timiş)

 3 august CSM Lugoj- Lunca Teuz Cermei (Liga a III-a, Arad)

 6 august CSM Lugoj- Şcolar Reşiţa (Liga a III-a).

10 august CSM Lugoj- Giarmata (Liga a III-a)

13 august Şcolar Reşiţa- CSM Lugoj,

 19 august CSM Lugoj- Naţional Sebiş (Liga a III-a).

Debutul noului sezon va avea loc în 27 august.

Între timp va avea loc un joc în Cupa României, însă nu se ştie exact data exactă şi nici echipa cu care CSM Lugoj va juca.

 

Vezi comentarii (1)

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: