Autoliv Lugoj

Sport

Paul Bogdan Nicolescu, de la CSȘ Lugoj, la fotbalul de performanță din Islanda

Paul Bogdan Nicolescu, de la CSȘ Lugoj, la fotbalul de performanță din Islanda

Cetateanul Lugoj

Paul Bogdan Nicolescu este din Balinț, o localitate situată la 18 kilometri de municipiul Lugoj. Are 25 de ani și este licențiat în Educație Fizică și Sport. A început să joace fotbal la CSȘ Lugoj, avându-l ca antrenor pe Cosmin Petruescu. A jucat apoi la Recaș în Divizia C, în anul în care echipa a promovat în B. În urmă cu patru ani, a plecat în Spania, unde timp de doi ani a jucat la o echipă din Liga 3 – Ribaroja și următorii doi la o altă echipă din Liga 3 – Sporting Requena.

„La început, spaniolii mă considerau un ciudat. După jumătate de an însă mă tratau ca și cum aș fi fost unul de-al lor. La ultima echipă eram căpitan și colegii se purtau din ce în ce mai bine cu mine, asta însemând pentru mine mult mai mult decât toate condițiile de care beneficiam pe plan sportiv și economic”, povestește Paul Bogdan Nicolescu.

După patru ani în Spania, impresarul l-a sunat și i-a oferit șansa de a juca în Islanda. Deși pentru moment a fost surprins de propunere, nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat. În prezent, joacă la UMF Leiknir, o echipă din Liga 2 și la un pas de promovare în prima ligă.

„Președintele de aici își dorește un proiect pe termen lung, scopul fiind o echipă cât mai bună. În aceeași echipă cu mine sunt și doi fotbaliști spanioli, care au venit odată cu mine. Din punctul meu de vedere, Islanda este o țară foarte bine organizată din punct de vedere economic. Un muncitor câștigă undeva la 1.500 de euro. După această experiență, pot să spun că am avut doar de câștigat”, a spus tânărul fotbalist.

Pentru moment Paul Bogdan Nicolescu nu își dorește să revină în țară, el spunând că în fotbalul românesc este o instabilitate prea mare și niciodată nu știi ce îți rezervă ziua de mâine. Un alt motiv pentru care nu își dorește să se întoarcă curând este faptul că vrea să termine școala de antrenori. Este la nivelul 2 și se străduiește pentru nivelul 3.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: