Paula Chirilă a dezvăluit secretul prin care a reușit să dea jos 15 kilograme într-un timp record

0

Paula Chirilă este o femeie ce a trecut prin momente de cumpănă în ceea ce privește viața personală, întrucât relația cu soțul ei s-a încheiat. Divorțul a afectat-o serios pe prezentatoarea tv și a început să se refugieze în mâncare și mai ales în dulciuri. În doar câteva luni, silueta acesteia a luat proporții și cu greu a mai putut să ardă kilogramele în plus. Însă, Paula Chirilă este o femeie atât de ambițioasă, încât și-a recăpătat forțele și a luat-o de la capăt.

A început prin a-și pune în ordine planurile și obiceiurile, prin a-și controla poftele și prin a adopta un regim alimentar cu totul nou. Prăjiturile și înghețata consumate în cantități extrem de mari au dispărul complet din dieta ei.

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocoleşti, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac şi fiecare etapă a vieţii mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi şi îngheţate”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Paula Chirilă a spus care a fost secretul prin care a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp extrem de scurt. A apelat la ajutor de specialitate, însă faptul că a avut voință și o ambiție de fier, a ajutat-o cel mai mult.

“Pur şi simplu am descoperit un mod de a mânca, mod care pe mine m-a făcut să scap de 15 kg în 2-3 luni. Încă sunt în procesul acesta şi încă se mai topesc kilograme. Am ascultat sfaturile unor medici din străinătate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii ştiinţifice şi mi-am dat seama că mi se potriveşte. Şi chiar mă simt foarte bine”, a dezvăluit artista pentru aceeaşi sursă.

 

Sursa foto: bzi.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și