Pepe, despre relația cu soția lui, Raluca: „Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă”

0

Pepe a ieșit în fața presei și a mărturisit cum decurg lucrurile în familia lui. Căsătorit de câțiva ani cu Raluca, alături de care are două fetițe, pe Rosa și pe Maria, artistul se declară un bărbat fericit și împlinit și chiar și-ar dori să mai aibă un copil.

Sătul de toate zvonurile legate de soția lui anterioară, Oana Zăvoranu, și de o posibilă reluare a idilei cu aceasta, Pepe a răbufnit într-o emisiune la Antena Stars.

„Eu am senzaţia că mulţi oameni atunci când văd o femeie nervoasă, dacă e şi şatenă sau brunetă şi are ruj s-ar putea să fie direct Oana Zăvoranu, din punctul meu de vedere.

Deşi dacă ar fi fost blondă, oricum semăna la temperament, deci ceva găseau. S-a descurcat de minune. Acum că oamenii au propria telenovelă şi că nu pot dormi că se gândesc la ceva scene de acum 10 ani, 9 ani, nu e problema mea”, a declarat Pepe.

Cât despre relația pe care o are cu soția sa Raluca, Pepe recunoaște că mai există certuri și discuții aprinse, însă între ei doi există în permanență dragoste și respect, iar toate problemele lor găsesc rezolvări cât ai clipi.

„Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, a mai afirmat artistul.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: ele.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și