Autoliv Lugoj

Actualitate

Perchezițiile de la Lugoj o vizează și pe fiica unui șef de la Finanțe, contabilă a firmelor prinse cu evaziune: „Nu e nicio incompatibilitate”

Perchezițiile de la Lugoj o vizează și pe fiica unui șef de la Finanțe, contabilă a firmelor prinse cu evaziune: „Nu e nicio incompatibilitate”

Business Strategist

Descinderile realizate joi dimineața de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș în mai multe locații, printre care și Lugoj, într-un dosar de evaziune fiscală, au vizat și firme de contabilitate ai căror reprezentanți au legături cu angajați ai Fiscului. Potrivit pressalert.ro, procurorii fac percheziții la o firmă de contabilitate deținută de Camelia Dronca, a cărei mamă lucrează la Finanțe.

De asemenea, potrivit sursei citate, una dintre percheziții se realizează la casa fiicei șefului de la Serviciul de Inspecția Fiscală al Finanțelor din Timiș, Vasile Hurduzeu. Acesta susține că fiica sa nu a făcut decât să înregistreze actele contabile puse la dispoziție de reprezentanții firmelor cercetate, responsabilitatea operațiunilor aparținându-le firmelor.

„Fata mea le-a ținut la un moment dat evidențele, dar cum ei s-au tot eschivat să facă contract și să îi plătească, le-a pus documentele în brațe și la revedere. A fost interogată cu privire la toate problemele astea. Ei (n.r. firmele vizate de precheziții) sigur au probleme, dar nu din punct de vedere al contabilității pentru că documentele prezentate se înregistrează în mod cronologic, dar ce se întâmplă la societate numai ei știu”, a declarat Vasile Hurduzeu.

Șeful Inspecției Fiscale din cadrul DGFP Timiș a mai declarat că firmele vizate de perchezițiile realizate de Poliție și Parchet au fost supuse și unor controale fiscale încrucișate. „Ei sunt prinși în programul de control din punct de vedere fiscal și sunt și în cercetările de specialitate ale Poliției. Finanțele o să le stabilească un prejudiciu, dar a fost nevoie de niște controale încrucișate și urmează să se stabilească un prejudiciu”, a mai declarat Hurduzeu, potrivit căruia nu există nicio incompatibilitate între funcția sa și faptul că fiica lui le-a ținut contabilitatea firmelor în cauză. „Eu sunt convins că nu este nicio incompatibilitate. Fiecare trebuie să își facă meseria pe care a învățat-o. Eu dacă lucrez la Fisc nu înseamnă că fata mea nu poate să își practice meseria pentru că ar fi incompatibilă. Eu nu aș putea. Mie îmi interzice legea să fac ceva în sensul ăsta”, a mai declarat Hurduzeu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. gigi

    18 octombrie 2015 at 19:52

    Sa inteleg ca a lucrat fara contract de munca, adica la negru. Oare ITM ce face. Cum poate fiica sefului de la FISC sa lucreze fara contract de munca, in conditiile in care tatal Hurduzeu verifica societatile care practica munca la negru, iar sotul este mare inspector de control, care de asemenea verifica societatile care practica munca la negru. Oare acest Hurduzeu ne crede pe toti niste prosti. Din ce spune acest sef de inspectie rezulta ca avea cunostiinta ca fata sa lucreaza la negru. Cum adica s-au eschivat sa faca contract. Pai contractul se inregistreaza la ITM inainte de a incepe activitatea. HALLO!!!!! HURDUZEU, PENTRU TINE NU EXISTA LEGE. OAMENII LEGII NU SUNT PROSTI, ASA CUM CREZI. NU VEI PUTEA MANIPULA PE NIMENI.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: