Autoliv Lugoj

Sport

Performanţă fără bani. Pugilistul Denis Berciu de la CSM Lugoj a câştigat medalia de bronz la Campionatul Naţional

Performanţă fără bani. Pugilistul Denis Berciu de la CSM Lugoj a câştigat medalia de bronz la Campionatul Naţional

Business Strategist

Campionatul Naţional de Tineret la Box, care a debutat luni, 26 septembrie, la Brezoi, în judeţul Vâlcea, s-a încheiat pentru cei doi reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal Lugoj, Denis Berciu şi Ionuţ Enache. Aceştia au făcut deplasarea cu bani de la coordonatorul secţiei, Ştefan Gomoescu, întrucât clubul nu a dispus de suma necesara pentru a acoperi cheltuielile.

În aceste condiţii, Denis Berciu (91 kg) şi Ionuţ Enache (64 kg) au avut o comportare onorabilă. Berciu a câştigat medalia de bronz, iar Enache, la prima participare la o competiţie naţională, el fiind legitimat în acest an, a fost eliminat în primul meci.

Denis Berciu a boxat în meciul inaugural cu un sportiv de la Craiova şi a câştigat prin knock-out tehnic în prima repriză. În semifinală l-a întâlnit pe Cristian Filip, campionul categoriei de anul trecut, în faţa căruia a pierdut la puncte, în urma unui meci extrem de disputat. În acest fel, s-a repetat istoria din Cupa României, desfăşurată la Bacău, când lugojeanul a pierdut tot în semifinale, în faţa aceluiaşi adversar.

“Speram la mai mult de la Denis Berciu. Consider că dacă trecea de acest sportiv ieşea campion. Sau dacă sorţii îi rezervau alt cap de serie, medalia era mult mai strălucitoare. Cei doi capi de serie au fost Cristian Filip şi Cornel Georgescu de la Târgovişte. La Cupa României Berciu l-a învins pe Georgescu prin knock-out tehnic, în repriza a doua. Dacă lupta pe partea lui Georgescu, avea şanse să se întâlnească cu Filip în finală”, a declarat Ştefan Gomoescu, coordonatorul secţiei de box a CSM Lugoj .

Ionuţ Enache a avut un comportament bun, fiind la prima lui întrecere naţională. A luptat cu un medaliat, un sportiv mult mai titrat, de la Gladiatorul Iaşi, care are mai multe meciuri la activ şi a pierdut la puncte.

Următoarea competiţie pentru Denis Berciu va fi peste hotare. Pugilistul de la CSM Lugoj a fost ales să facă deplasarea în Germania, în 14 octombrie, cu o selecţionată a zonei, unde va lupta într-o gală. Din echipă vor mai face parte boxeri de la LPS Banatul Timişoara, CS Banatul Timişoara şi Centrul Olimpic Reşiţa.

“E important pentru el să aibă meciuri în picioare, deoarece noi nu ne permitem să organizăm astfel de competiţii”, a încheiat Ştefan Gomoescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: