Actualitate

Peste 400 sute de pâini și 50 de kg de legume fără acte descoperite de polițiștii din Lugoj

Peste 400 sute de pâini și 50 de kg de legume fără acte descoperite de polițiștii din Lugoj

Autoliv

Premergător Sărbătorilor Pascale, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, anunță IPJ Timiș într-un comunicat.

Alături de echipa de la Economic, la Lugoj s-a deplasat și un polițist local din cadrul Inspecție Comercială. Numai în Vinerea mare, aceștia au controlat opt societăți comerciale unde au aplicat cinci sancțiuni în valoare totală de 4.000 de lei.

În plus, aceștia au confiscat și 50 de kg de legume, dar și 450 de produse de panificație fără acte. Majoritatea sancțiunilor au fost pentru pentru efectuarea de acte de comerț fără documente de proveniență, dar și pentru lipsa autorizației de funcționare.

Acțiuni în întregul județ au avut loc și joi, 28 aprilie, cu peste 250 de poliţişti  de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale și de investigarea fraudelor. Poliţiştii au constatat 30 de fapte de natură penală și au aplicat 206 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii privind ordinea şi liniştea publică, Legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum și pentru încălcărea normelor Ordonanței privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 85.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. La activități au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini şi Constanta în vacanţa de vară! Doua noi curse spre Bucureşti

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: