Actualitate

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Autoliv

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 52. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Un lugojean ne-a sesizat zilele trecute faptul că lângă pasajul de pe strada Titulescu există o scurgere de apă care durează de câțiva ani. Problemele s-au ivit încă de la inaugurarea pasajului, în urmă 8 ani, ele fiind datorate unor grave ilegalități în schimbarea proiectului. inclusiv conducta principală de canalizare fiind la limită, în cazul spargerii acesteia creându-se un adevărat dezastru în oraș. Materialul, pe larg, în pagina 3 a ediției de astăzi.

Francisc Boldea disperat că partidul nu-l ajută. “Sunt la capătul răbdării”. Luni seara, Francisc Boldea i-a adunat pe social-democraţii la sediul partidului, unde le-a reproșat acestora că nu se implică în campania electorală şi nu îl sprijină. Pentru Francisc Boldea, un alt motiv de reproş este faptul că PSD-iştii nu s-au mobilizat să aducă oameni la inaugurarea bazinului acoperit. PSD pregăteşte cea mai importantă acţiune electorală chiar de Ziua Copilului. Boldea le-a cerut colegilor de partid să se implice să aducă cât mai mulţi copii şi părinţi, chiar dacă la un moment dat a fost avertizat că aceste acţiuni pot fi considerate mită electorală. Subiectul, pe larg, în pagina 5 a săptămânalului.

6 ore, de atât timp au avut nevoie poliţiştii lugojeni, care au acţionat îndrumaţi de colegii lor de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Timiş pentru a prinde un cetăţean italian deosebit de periculos care se ascundea la Lugoj. Acţiunea pentru capturarea acestuia, care a avut loc vineri seara, s-a finalizat în jurul orei 22, când pe strada Ion Huniade a fost depistat, cu ajutorul mai multor filtre de poliţie, individul de 56 de ani. Întreaga poveste, în pagina 6, într-un material semnat Gabriel Iosa.

Liceul din Făget nu mai are voie să organizeze Bacalaureat. După scandalul de anul trecut făgeţenii vor susţine examenul la Lugoj. Nu mai puțin de 143 de elevi au fost eliminați la prima sesiune din 2015 a Bacalaureatului de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget pe motiv de fraudă, fiind acuzați că au copiat sau ar fi înlesnit acest lucru.

Alte titluri ale ediției cu numărul 52: Cum a pierdut Lugojul cinci milioane de euro pe mâna lui Boldea, Martinescu şi Ambruş; Toaletele ecologice din Lugoj, focare de infecție, tolerate de conducerea Salprest; Afară e vopsit gardul, înăuntru …Primăria Lugoj în stare jalnică!; Meserii pe cale de dispariție. Ultimii tocilari ambulanți din Lugoj; ASU Poli a promovat în Liga a II-a. “Mulţumim suporterilor şi fotbaliştilor lugojeni, care ne-au facilitat promovarea”.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: