Actualitate

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Cetateanul Lugoj

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 52. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Un lugojean ne-a sesizat zilele trecute faptul că lângă pasajul de pe strada Titulescu există o scurgere de apă care durează de câțiva ani. Problemele s-au ivit încă de la inaugurarea pasajului, în urmă 8 ani, ele fiind datorate unor grave ilegalități în schimbarea proiectului. inclusiv conducta principală de canalizare fiind la limită, în cazul spargerii acesteia creându-se un adevărat dezastru în oraș. Materialul, pe larg, în pagina 3 a ediției de astăzi.

Francisc Boldea disperat că partidul nu-l ajută. “Sunt la capătul răbdării”. Luni seara, Francisc Boldea i-a adunat pe social-democraţii la sediul partidului, unde le-a reproșat acestora că nu se implică în campania electorală şi nu îl sprijină. Pentru Francisc Boldea, un alt motiv de reproş este faptul că PSD-iştii nu s-au mobilizat să aducă oameni la inaugurarea bazinului acoperit. PSD pregăteşte cea mai importantă acţiune electorală chiar de Ziua Copilului. Boldea le-a cerut colegilor de partid să se implice să aducă cât mai mulţi copii şi părinţi, chiar dacă la un moment dat a fost avertizat că aceste acţiuni pot fi considerate mită electorală. Subiectul, pe larg, în pagina 5 a săptămânalului.

6 ore, de atât timp au avut nevoie poliţiştii lugojeni, care au acţionat îndrumaţi de colegii lor de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Timiş pentru a prinde un cetăţean italian deosebit de periculos care se ascundea la Lugoj. Acţiunea pentru capturarea acestuia, care a avut loc vineri seara, s-a finalizat în jurul orei 22, când pe strada Ion Huniade a fost depistat, cu ajutorul mai multor filtre de poliţie, individul de 56 de ani. Întreaga poveste, în pagina 6, într-un material semnat Gabriel Iosa.

Liceul din Făget nu mai are voie să organizeze Bacalaureat. După scandalul de anul trecut făgeţenii vor susţine examenul la Lugoj. Nu mai puțin de 143 de elevi au fost eliminați la prima sesiune din 2015 a Bacalaureatului de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget pe motiv de fraudă, fiind acuzați că au copiat sau ar fi înlesnit acest lucru.

Alte titluri ale ediției cu numărul 52: Cum a pierdut Lugojul cinci milioane de euro pe mâna lui Boldea, Martinescu şi Ambruş; Toaletele ecologice din Lugoj, focare de infecție, tolerate de conducerea Salprest; Afară e vopsit gardul, înăuntru …Primăria Lugoj în stare jalnică!; Meserii pe cale de dispariție. Ultimii tocilari ambulanți din Lugoj; ASU Poli a promovat în Liga a II-a. “Mulţumim suporterilor şi fotbaliştilor lugojeni, care ne-au facilitat promovarea”.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: