Pink a lansat o nouă melodie de succes, împreună cu fiica sa, Willow: „Cover Me In Sunshine”

0

Pink este o mamă mândră. Miercuri, fiica ei Willow Sage, în vârstă de 9 ani (pe care o are cu soțul său Carey Hart) a debutat în Billboard pentru duetul lor „Cover Me In Sunshine”, care a fost lansat pe 12 februarie.

Până în prezent, piesa s-a clasat pe o săptămână și a ajuns pe locul 104 pe Billboard Global 200.

„Cover Me In Sunshine” a adunat 2 milioane de fluxuri din SUA și a vândut 11.000 de descărcări în săptămâna care se încheie pe 18 februarie, potrivit Billboard. Are aproape 6,5 milioane de accesări pe Spotify. Cu o zi înainte de lansare, Pink, în vârstă de 41 de ani, a scris pe Twitter:

„Cover Me In Sunshine” cu fetița mea este gata acum !! Sper că aceasta îți va aduce un zâmbet pe față. ”

La data oficială de lansare, Pink a distribuit videoclipul piesei și a împărtășit un fragment drăguț din care reiese cum copiii ei se bucură de o zi însorită.

„Willow și cu mine ne-am distrat atât de mult să filmăm asta … Videoclipul„ Cover Me In Sunshine ”este aici! ”, a titrat ea postarea pe Instagram.

Într-o declarație împărtășită cu PEOPLE când a fost lansat „Cover Me In Sunshine”, cântăreața s-a deschis despre provocarea sa din 2020 și a explicat că muzica a fost o sursă de fericire pentru duo-ul mamă-fiică.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și