Politică

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

Autoliv

Biroul Permanent Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Timiş, s-a întrunit miercuri seara pentru a decide lista finală a candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni şi respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Lista finală include 47 de liberali, actuali consilieri judeţeni, dar şi alte personaje ale partidului, în frunte aflându-se Alin Popoviciu, cercetat de DNA pentru infracţiuni de corupţie într-un dosar în care este anchetat şi Constantin Ostaficiuc, fost preşedinte CJT. Preşedintele PNL Lugoj nu a rămas fără replică la auzul veştii că cele două propuneri ale sale sunt pe ultimele locuri şi nu au nicio şansă să intre în consiliu.

„Este normal să existe o nemulţumire, suntem a doua organizaţie pe judeţ, aducem voturi indiferent de rezultat, era normal ca şi Lugojul, al doilea municipiu din Timiş să aibă pe liste consilieri judeţeni”, a declarat Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj.

Ambruş a precizat că a cerut şi primit în Biroul Permanent de miercuri seara o înţelegere care ar putea da şansa unuia dintre cei doi candidaţi ai Lugojului să înainteze pe listă.

„Am cerut Biroului Permanent ca, în cazul în care unul dintre cei aflaţi pe listă se retrage, fie că e locul 1, 2, 10, 14, să intre automat şi fără întrebări unul dintre cei doi candidaţi ai Lugojului în locul celui care se retrage. Domnul Ştef va fi cel care va lua locul, chiar dacă este după domnul Farcaş în listă, experienţa şi vechimea îl califică pe dânsul. Asta nu înseamnă că nu îl susţin pe domnul Farcaş, e reprezentant al tineretului, e foarte important pentru noi”, a mai precizat Ambruş.

În ordinea în care apar pe listă, liberalii care vor un loc în consiliul judeţean sunt Alin Popoviciu, Alin Nica, Marian-Constantin Vasile, Sorin Supuran, Nicolae Bitea, Bogdan Ghelbere, Cosmin Costa, Ciprian Bogdan, Liviu Borha, Ligius-Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Liliana Oneț, Adrian Pășcuță, Dan Sarmeș, Tiberiu Lelescu, Ștefan Tudor, Eugen Grigoroiu, Marin Popescu, Balint Petrescu, Dinu Bara, Mihăiță Bojin, Constantin Buzatu, Emilian-Florin Răvășilă, Andrei-Mircea Zorilă, Claudiu-Martin Chira, Sorina Ciurlea, Cosmin Tabără Amânar, Flaviu Iepan, Adrian Colhon, Emil Șerpe, Andrei Orban, Valentin Farcaș, Adrian Ioan Ștef, Cristina-Mihaela Șerban, Gheorghe Bătrînu, Ioan Vasian, Doina Schedan, Silvia Cojocaru, Dumitru Popovici, Adrian Aldea, Ilie Stoienel, Constanța Căldăraru, Sorin Arădean, Ionel Lungu și Ioan Velișca Tirla.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. aurel

  17 martie 2016 at 17:09

  Ioani esti un slab negociator!Adica noi sa-l votam pe Popoviciu care este cercetat de DNA in contractele de la aeroportul din Timisoara si noi vrem sa-l punem seful judetului?Ce vrem sa facem sa schimbam unul cu probleme cu altul care nu-i mai bun?Trebuie sa ne aducem aminte in urma cu cca 2 ani cand Popoviciu incerca sa-i pedepseasca pe cei 2 politisti care au oprit autovehiculul prefectului pe drumul Timisoara-lugoj.Acest lucru ar trebuii analizat de DNA.

 2. Lazar

  17 martie 2016 at 18:12

  Da’ domnu’ Farcas asta,nu era cumva acum vreun an cu pancarda in strada pentru un guvern tehnocrat si liber?Pe site-uri prin poze primu’ si apolitic(ca cica asa a fost strada)…iar acum mare candidat PNL.
  Jenant domle,jenant.

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: