Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

Cetateanul Lugoj

Biroul Permanent Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Timiş, s-a întrunit miercuri seara pentru a decide lista finală a candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni şi respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Lista finală include 47 de liberali, actuali consilieri judeţeni, dar şi alte personaje ale partidului, în frunte aflându-se Alin Popoviciu, cercetat de DNA pentru infracţiuni de corupţie într-un dosar în care este anchetat şi Constantin Ostaficiuc, fost preşedinte CJT. Preşedintele PNL Lugoj nu a rămas fără replică la auzul veştii că cele două propuneri ale sale sunt pe ultimele locuri şi nu au nicio şansă să intre în consiliu.

„Este normal să existe o nemulţumire, suntem a doua organizaţie pe judeţ, aducem voturi indiferent de rezultat, era normal ca şi Lugojul, al doilea municipiu din Timiş să aibă pe liste consilieri judeţeni”, a declarat Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj.

Ambruş a precizat că a cerut şi primit în Biroul Permanent de miercuri seara o înţelegere care ar putea da şansa unuia dintre cei doi candidaţi ai Lugojului să înainteze pe listă.

„Am cerut Biroului Permanent ca, în cazul în care unul dintre cei aflaţi pe listă se retrage, fie că e locul 1, 2, 10, 14, să intre automat şi fără întrebări unul dintre cei doi candidaţi ai Lugojului în locul celui care se retrage. Domnul Ştef va fi cel care va lua locul, chiar dacă este după domnul Farcaş în listă, experienţa şi vechimea îl califică pe dânsul. Asta nu înseamnă că nu îl susţin pe domnul Farcaş, e reprezentant al tineretului, e foarte important pentru noi”, a mai precizat Ambruş.

În ordinea în care apar pe listă, liberalii care vor un loc în consiliul judeţean sunt Alin Popoviciu, Alin Nica, Marian-Constantin Vasile, Sorin Supuran, Nicolae Bitea, Bogdan Ghelbere, Cosmin Costa, Ciprian Bogdan, Liviu Borha, Ligius-Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Liliana Oneț, Adrian Pășcuță, Dan Sarmeș, Tiberiu Lelescu, Ștefan Tudor, Eugen Grigoroiu, Marin Popescu, Balint Petrescu, Dinu Bara, Mihăiță Bojin, Constantin Buzatu, Emilian-Florin Răvășilă, Andrei-Mircea Zorilă, Claudiu-Martin Chira, Sorina Ciurlea, Cosmin Tabără Amânar, Flaviu Iepan, Adrian Colhon, Emil Șerpe, Andrei Orban, Valentin Farcaș, Adrian Ioan Ștef, Cristina-Mihaela Șerban, Gheorghe Bătrînu, Ioan Vasian, Doina Schedan, Silvia Cojocaru, Dumitru Popovici, Adrian Aldea, Ilie Stoienel, Constanța Căldăraru, Sorin Arădean, Ionel Lungu și Ioan Velișca Tirla.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. aurel

  17 martie 2016 at 17:09

  Ioani esti un slab negociator!Adica noi sa-l votam pe Popoviciu care este cercetat de DNA in contractele de la aeroportul din Timisoara si noi vrem sa-l punem seful judetului?Ce vrem sa facem sa schimbam unul cu probleme cu altul care nu-i mai bun?Trebuie sa ne aducem aminte in urma cu cca 2 ani cand Popoviciu incerca sa-i pedepseasca pe cei 2 politisti care au oprit autovehiculul prefectului pe drumul Timisoara-lugoj.Acest lucru ar trebuii analizat de DNA.

 2. Lazar

  17 martie 2016 at 18:12

  Da’ domnu’ Farcas asta,nu era cumva acum vreun an cu pancarda in strada pentru un guvern tehnocrat si liber?Pe site-uri prin poze primu’ si apolitic(ca cica asa a fost strada)…iar acum mare candidat PNL.
  Jenant domle,jenant.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016