Politică

Ponta la Lugoj: ”Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în special pe Călin Dobra”

Ponta la Lugoj: ”Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în special pe Călin Dobra”

Autoliv

Luni, de la ora 16, candidaţii PSD Timiş au ajuns la Lugoj, unde s-au lansat oficial în campania electorală. Invitat special a fost Victor Ponta. Sala mare a Teatrului Municipal din Lugoj a fost arhiplină de social-democraţi veniţi din estul judeţului Timiş pentru a-i cunoaşte pe membrii PSD care se află pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Francis Boldea, preşedintele PSD Lugoj a fost cel care a deschis manifestarea şi a vorbit despre realizările sale în funcţia de primar. “Dragii mei, eu sunt străvechiul, vechiul şi noul primar al Lugojului. Nu reuşeam acest lucru fără ajutorul dumneavoastră. Aş vrea să salut prezenţa asociaţiilor de revoluţionari, oamenii de afaceri, care sunt alături de noi. Ne prezentăm azi, în faţa dumneavoastră, să vă cerem votul cu un şomaj de zero la sută, apoi nu mai găseşti o gazdă la Lugoj, hotelurile sunt pline. Peste trei zile, dăm o nouă investiţie, Logistic Lidl, iar în februarie Kaufland. Ne-a ajutat şi autostrada. Îi mulţumesc din suflet domnului prim-ministru că la noi se intersectează şi A1 şi A6 şi am ajuns un oraş mic cu două autostrade şi cu o dorinţă nespusă de a fi capitala regiunii Vest şi sunt sigur că dacă votăm cum trebuie ne vom dezvolta mult mai mult”, a spus Boldea, care a pus toate realizările pe seama guvernării Ponta.

Călin Dobra, lugojeanul care se află pe primul loc la Camera Deputaţilor a promis o viaţă mai bună pentru români.  “Vin în faţa dumneavoastră din postura de candidat la Camera Deputaţilor şi pot să vă spun, atât în numele meu cât şi al colegilor prezenţi aici, că ne asumăm cu o deosebită responsabilitate aceste candidaturi. Ştim că nu este simplu, dar ştim că avem obligaţia să redăm celei mai importante instituţii de drept a statului – Parlamentului – încrederea şi sunt ferm convins că o să fiţi în 11 decembrie alături de noi. Mesajul nostru pentru fiecare român este de îndrăzni să creadă că viitorul este acasă, în România, în judeţul Timiş, în Lugoj. Aveţi încredere în noi”, a spus Dobra, care a continuat  acuzând guvernarea tehnocrată că nu a făcut nimic, iar pe PNL că a adus oameni din toate colţurile ţării să candideze în Timiş.

Vitor Ponta a continuat tirada împotriva lui Dacian Cioloş şi a PNL-ului, în uralele pesediştilor din sală, care scandau “Ponta prim-ministru”. “Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în mod special pe Călin Dobra. Noi am dovedit că în România se poate. Am dovedit că putem să guvernăm pentru binele românilor. Asta e! Poate se mai supără Comisia Europeană, se mai supără FMI, se mai supără ambasadorii, eu am vrut să guvernăm pentru români. Treaba lor dacă se supără ceilalţi. Vin în campanie electorală pentru că m-am supărat să văd, că în 2016, iarăşi guvernăm pentru alţii din afară, nu pentru români”, a spus Ponta.

Lansarea candidaţilor PSD s-a încheiat cu o baie de mulţime a lui Victor Ponta şi cu deja tradiţionalele fotografii cu liderul venit de la Bucureşti.

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. Florin

  15 noiembrie 2016 at 8:47

  Doamne ferește, sper să nu votați cu penalii ăștia!

  • Daniel

   1 decembrie 2016 at 15:58

   Defineste termenul de PENAL. Voi sunteti penali cu presedintele tarii in frunte ! A-ti mai iesit sa schimbati ceva si l-ati adus pe Ciolos ca sa taie iara tot. Desteptilor !

 2. ce chestie

  15 noiembrie 2016 at 15:55

  obisnuiti sa stergeti comentariile care nu va plac ?

  • Gabriel Iosa

   15 noiembrie 2016 at 21:03

   Buna ziua!

   Comentariile nu se aproba doar daca nu intra in sfera bunului simt, daca sunt spam, publicitate mascata sau defaimare la alte persoane. In rest, se publica absolut orice opinie la subiect. Va multumim!

 3. daniel

  15 noiembrie 2016 at 19:39

  O piesa de teatru tragico-comica!Oare cat vor mai suporta lugojenii sa fie prostiti?Lugojeni mergeti in 11 DEC.la vot ca altfel nu vom schimba nimic iar cei care sunt nemultumiti de actuala clasa politica au varianta unui nou proiect in USR!

 4. ce chestie

  16 noiembrie 2016 at 10:30

  oare PENALII astia nu e o defaimare ?sau poate sa fie de bun simt….

 5. daniel

  16 noiembrie 2016 at 17:11

  Lugojeni mergeti la vot pt.a nu posibilitatea unor persoane indoielnicesa castige si sa ne faca de rusine 4 ani!

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: